@BaşMinekolos un Muhtemelen kendisi de şu an sadece seyredebiliyortakımsız gelirmiyim seyir yetmez bana
![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
@BaşMinekolos un Muhtemelen kendisi de şu an sadece seyredebiliyortakımsız gelirmiyim seyir yetmez bana
![]()
abi 11 al 1 tanesini kes dene zaten hepsini kesersen 30 adet yapar her türlü kardasınsiparişi geçiyorum 5 cm mi 11 cm mi karar veremedim aşkolsun size kafamı karıştırdınız
mayruku isome L pembe kesin yanına 1 tane daha söyleyin 2 çeşit olsun bari
tam üzerine bastın abim takım bagajda duruyor balıklar gözünün önünde
iki ayrı kıtanın insanlarıymışız @*GeniuS Zor gözüküyorgüzel butaraf ta isen denk gelirmiyiz diye hesapladım bakırköy den karaköye kadar diye![]()
Balık olsundaişin ucunda balık varise kıtalar birleşir abicimheççç ayrı gayrı olurmu
kim demişse iyi demiş abicim helal olsun ona palamut başlasın ozaman heralde kesindir görüşmemizBalık olsunda
Elbet denk geliriz,
Ne demişler,
"Dağ dağa kavuşmaz emme insan insan'a kavuşur yeğen "
kim demişse iyi demiş abicim helal olsun ona palamut başlasın ozaman heralde kesindir görüşmemiz![]()
Evet abi öyle görünüyor ne yazıkki dişlide sistem aynı artık hangisi denk gelirse buluşmamıza mani olamazlar
Bu saatten sonra palamut bekleme,
Akın ve bolluk olmaz
Kurşun arkası denerken ancak denk gelebilir,
Fazlası düşünülemez maalesef
Ha ne olur torik bile denk gelebilir oda başka mesele
Maalesef palamutta durum bu
Ben geçen sene 31 temmuzda ilk denememde almıştım palamut.
Bu sene gördüğüm yakalananlar çingene bile değil
Tezgahlarda hala vanozlar satılıyor
Ama lüfer familyası yavaştan girecek gibi meralara
Dolayısı ile
Şansa denk getiren alacak bu saatten sonra palamutu