Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hey Dostum Bu Lrf Harika Bir Şeymiş...

hknrgn

Aktif Üye
Adı
hakan
Peki bana bu kokulu silikonları nasıl kullanıyorsunuz paylaşır mısınız.
Asıl olarak merak ettiğim olay mesela
"Berkley Gulp Alive Saltwater 15cm" bunu dip balığı için kesip kesip yemli olrak mı kullamalıyız? 15 cm tek kullanmak için çok uzun.
"Berkley Gulp Alive Fish Fry 2cm," olanı 8 no lu jighead e takarak at-çek yapıyorum. bu doğru bir uygulama mı?
Aynı şekilde "Berkley Gulp Baby Sardine 5 cm" olan içinde 6-8 nolu jighead a takıyorum ve at-çek yapıyorum.
Yine aynı şekilde "İsome Marukyu ve BERKLEY GULP Sandworm
larda da aynı şekilde jighead leri takıp at-çek uyguluyorum.
Bu uygulamalarım dpğru mu? Başka ne gibi uygulamalar yapabilirim bunlarla.
Özellikle dip için nasıl uygulamalar yapabilirim bunlarla?
Arkadaşlar bir açıklama yapabilecek olan yokmu bu konuda?

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar bir açıklama yapabilecek olan yokmu bu konuda?
soruların çoğu meranızın durumu çıkan balık hedef balık gibi açıklamaları da verirseniz daha net cevap alırsınız

hknrgn

Aktif Üye
Adı
hakan
soruların çoğu meranızın durumu çıkan balık hedef balık gibi açıklamaları da verirseniz daha net cevap alırsınız
Merhaba,
Mera; istanbul boğazı.Genelde rumelihisarın da takılıyorum. derinlik muhtemelen 25-30 mt. sürekli güçlü akıntı oluyor. Malum boğaz.
hedef balık; iskorpit, eşkina, istavrit. Bunların hepsi çıkoyor.
Ben genelde kurşun arkasına tek iğne tavuk eti ile iskorpit yakalıyorum ve canı kurtla eşkina alınıyor. Ayrıca kefalde alıyorlar.

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba,
Mera; istanbul boğazı.Genelde rumelihisarın da takılıyorum. derinlik muhtemelen 25-30 mt. sürekli güçlü akıntı oluyor. Malum boğaz.
hedef balık; iskorpit, eşkina, istavrit. Bunların hepsi çıkoyor.
Ben genelde kurşun arkasına tek iğne tavuk eti ile iskorpit yakalıyorum ve canı kurtla eşkina alınıyor. Ayrıca kefalde alıyorlar.
tek tavsiyem LRF yapacaksan akıntıdan uzak dur git liman bul iç tarafları dalga kıranların içe kalan yerleri kaya dipleri marina lar LRF AKINTIDA EZİYETTEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİ 11 CM VE ÜSTÜ SİLİKONLAR HIRSIZ YAP BU KONUYU OKUYUN HEPSİ YAZIYOR ORADA İSTER 5CM İSTERSENİZ DAHA FAZLA BOYUTTA KULLANABİLİRSİNİZ HIRSIZ İĞNE ŞARTTIR LRF DE YEMİNİ ÇALARLAR YOKSA :)

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bunu iyice ezber ettik :)
HEHEHE Abi yemin paketi 55 tl olunca hırısız olmadan olmuyor ilk lrf başladım 1 saat 1.5 paket isome bitti döndüm kendime kimlğime baktım babamın adı mehmet allah allah sabancı yazmıyor ben bu işe nereden bulaştım dedim :))))

hknrgn

Aktif Üye
Adı
hakan
tek tavsiyem LRF yapacaksan akıntıdan uzak dur git liman bul iç tarafları dalga kıranların içe kalan yerleri kaya dipleri marina lar LRF AKINTIDA EZİYETTEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİ 11 CM VE ÜSTÜ SİLİKONLAR HIRSIZ YAP BU KONUYU OKUYUN HEPSİ YAZIYOR ORADA İSTER 5CM İSTERSENİZ DAHA FAZLA BOYUTTA KULLANABİLİRSİNİZ HIRSIZ İĞNE ŞARTTIR LRF DE YEMİNİ ÇALARLAR YOKSA :)
Bu dediklerinde bı sorun yok. Onları anladım ve biliyorum. Merakım bu yemleri, yukarıda yazanlar. Lrf demiyelim de mesela spin kamış ucuna hafif kurşunla 1 li yada 3 lü dip oltası ile uygulayabilirmiyiz? Nasıl bir yöntem önerirsiniz.

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu dediklerinde bı sorun yok. Onları anladım ve biliyorum. Merakım bu yemleri, yukarıda yazanlar. Lrf demiyelim de mesela spin kamış ucuna hafif kurşunla 1 li yada 3 lü dip oltası ile uygulayabilirmiyiz? Nasıl bir yöntem önerirsiniz.
olmaz demem balık açtır atlar verim dersen alamassın lrf demek aksiyon demek aksiyon vermen için hissetmen lazım yani çorba kaşıkla makarna çatalla lrf işini spinle yapamazsınız hissiyat kaybolur surf kamışada takılır yemli gibi beklenir dediğim gibi aç balık denk gelirse dalar denizde olmaz olmaz diye birşey yok

parana yazık derim...

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@BaşMinekolos
Offff Of Offf. Birisi ZEHİR i fena kapmış. Hakan kardeşim Allahtan her zehirin bir panzehiri var. Ne demişler "çivi çiviyi söker."
Bu zehirin ilacı bir doz " POISON ". @KaNKuRT ve @Çırak kardeşlerimin katkılarıyla... LRF nin panzehiri "POISON" Çok yakında TÜRKİYE de.

cangvn

Aktif Üye
Adı
Can
@BaşMinekolos
Offff Of Offf. Birisi ZEHİR i fena kapmış. Hakan kardeşim Allahtan her zehirin bir panzehiri var. Ne demişler "çivi çiviyi söker."
Bu zehirin ilacı bir doz " POISON ". @KaNKuRT ve @Çırak kardeşlerimin katkılarıyla... LRF nin panzehiri "POISON" Çok yakında TÜRKİYE de.
poison derken shimano poison adrena mi abi:):)