Strike pro kalıpları bozuk Suat abi senlik bir şey yok bu arada beyaz kendo benim de favorimdir 😉Vallahi ben 4-5 tane Strike pro rapala aldim ben hic yuzduremedim ve balik alamadim.Çino ve palamut icin favorim beyaz Kendo 🙂
sımdı magicianla ılgılı bır abı ıle sohbet yaptım 11 cm olanı bulmustum alayım mı almayım mı muhabbetıOskarın hiç bir sahtesi bende iş yapmadı. (magician'ın birkaç boyu da dahil)
Bu arada güzel konu..
İnsanlar neyin alacağını da, neyin almayacağını da öğrenmeli. 👍
Strike pro bir yana diğer sahtelerin tümü bir yana.Eg 063 ile patır patır levrek topluyorum.Daha iyisini görmedim..Vallahi ben 4-5 tane Strike pro rapala aldim ben hic yuzduremedim ve balik alamadim.Çino ve palamut icin favorim beyaz Kendo 🙂
sımdı magicianla ılgılı bır abı ıle sohbet yaptım 11 cm olanı bulmustum alayım mı almayım mı muhabbetı
Oskarın hiç bir sahtesi bende iş yapmadı. (magician'ın birkaç boyu da dahil)
Bu arada güzel konu..
İnsanlar neyin alacağını da, neyin almayacağını da öğrenmeli. 👍
7cm olan ile olan ilk atista aldim 🙂5 cm olanının aksiyonu iyiydi ama balık alamadım.
8'mi 9'mu ne vardı, onun aksiyonu berbattı, saçmalıyordu.
11 cm olanı hiç kullanmadım, ama sizce riske girmeye değer mi? Bence değmez.
hangi renkler ile ?Strike pro bir yana diğer sahtelerin tümü bir yana.Eg 063 ile patır patır levrek topluyorum.Daha iyisini görmedim..
valla fiyatına gore cok ıyı sahte dıyorlar 11 cm bence ıs yapar5 cm olanının aksiyonu iyiydi ama balık alamadım.
8'mi 9'mu ne vardı, onun aksiyonu berbattı, saçmalıyordu.
11 cm olanı hiç kullanmadım, ama sizce riske girmeye değer mi? Bence değmez.
Strike pro bir yana diğer sahtelerin tümü bir yana.Eg 063 ile patır patır levrek topluyorum.Daha iyisini görmedim..