Hiç çalışmadı dediğiniz sahte?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lazarus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erdal bey, levrek icin meradan dolayi 0-30 dalarli kullaniyoruz.Sizin dediginiz eg063 dalarli bir sahte derin bir yerde calisiyorsunuz galiba 🙂
orta suda çalışıyor.Eğer levrek kıyı ile 20 mt arasında ise hiç affı yok.Bu modelin erimi kötü ancak avcılığı mükemmel.Sizin kullandıklarınız Strike Pro Eg-207 90mm 11,8gr modeli mi?

Defalarca denememe rağmen daiwa nın bşr rengi var yeşil şeffaf lighting sanırım ismi z120/120ssr/z97 leri ile sonuç alamadım sadece o rengini çalıştırmadım ne hikmetse

Her sahte çalışır, lakin bazı absürt renkler balığı avlamaktan çok onu korkutabilir, bunu düşünüp denemek gerekir.
Eğer balık varsa affetmez, ben havuçla bile balık tuttum 🙂 içinden tel geçirip ucunu halka yapıp çarpma takıp on numara iş yapıyor, özellikle sigara yaktığımız çakmağa bir hologram yapıştırıp denedim kaşık yoktu yanımda of ki of. 🙂
Baktınız ki o renk tutmuyor, kazıyın gitsin şeffaf olsun üstüne sim.
Herkese rastgele.

Her sahte çalışır, lakin bazı absürt renkler balığı avlamaktan çok onu korkutabilir, bunu düşünüp denemek gerekir.
Eğer balık varsa affetmez, ben havuçla bile balık tuttum 🙂 içinden tel geçirip ucunu halka yapıp çarpma takıp on numara iş yapıyor, özellikle sigara yaktığımız çakmağa bir hologram yapıştırıp denedim kaşık yoktu yanımda of ki of. 🙂
Baktınız ki o renk tutmuyor, kazıyın gitsin şeffaf olsun üstüne sim.
Herkese rastgele.
Helal olsun diyorum, başka bir şeyde demiyorum 👍👍👍

Back