Vallahi ben 4-5 tane Strike pro rapala aldim ben hic yuzduremedim ve balik alamadim.Çino ve palamut icin favorim beyaz Kendo 🙂
Aynen bende de var neden de hiç balık almıyor
Vallahi ben 4-5 tane Strike pro rapala aldim ben hic yuzduremedim ve balik alamadim.Çino ve palamut icin favorim beyaz Kendo 🙂
624 T.Dün akşamda iki levrek aldım bu renk ile .hangi renkler ile ?
orta suda çalışıyor.Eğer levrek kıyı ile 20 mt arasında ise hiç affı yok.Bu modelin erimi kötü ancak avcılığı mükemmel.Sizin kullandıklarınız Strike Pro Eg-207 90mm 11,8gr modeli mi?Erdal bey, levrek icin meradan dolayi 0-30 dalarli kullaniyoruz.Sizin dediginiz eg063 dalarli bir sahte derin bir yerde calisiyorsunuz galiba 🙂
iş bilen bir abi ile konustum karadenizde daha cok calısıyor sanırım bu eg 63624 T.Dün akşamda iki levrek aldım bu renk ile .
5 Sene önce aldıklarım,çok güzel yüzüyor yenilerinde iş yok.Strike pro kalıpları bozuk Suat abi senlik bir şey yok bu arada beyaz kendo benim de favorimdir 😉
Rastgelsin
Modelinden ziyade Erdal abinin dediği gibi 624 T lerde farklı bir olay var sanırım.Bizim buralardada o rengi sezon öncesi kesin stokta tutan çokiş bilen bir abi ile konustum karadenizde daha cok calısıyor sanırım bu eg 63
o rengı bır arastırayım bakayımModelinden ziyade Erdal abinin dediği gibi 624 T lerde farklı bir olay var sanırım.Bizim buralardada o rengi sezon öncesi kesin stokta tutan çok
Helal olsun diyorum, başka bir şeyde demiyorum 👍👍👍Her sahte çalışır, lakin bazı absürt renkler balığı avlamaktan çok onu korkutabilir, bunu düşünüp denemek gerekir.
Eğer balık varsa affetmez, ben havuçla bile balık tuttum 🙂 içinden tel geçirip ucunu halka yapıp çarpma takıp on numara iş yapıyor, özellikle sigara yaktığımız çakmağa bir hologram yapıştırıp denedim kaşık yoktu yanımda of ki of. 🙂
Baktınız ki o renk tutmuyor, kazıyın gitsin şeffaf olsun üstüne sim.
Herkese rastgele.