Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hoş Buldum

boensutre

Yeni Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba, istanbulda oturuyorum. Tekirdağ Şarkoy de yazligimiz var ve sık sık buraya geliyorum. 4.50 mt teknemiz ve 25 beygir motorumuz vardi motor bozuldu ve tekneyi de elden çıkardik. Buyuk tekne ile ugrasmaktan bıktığım için tek kisilik bir kayik alıp motorsuz olarak denizlere döneceğim. Deniz insanı dinlendirir ama denize ve sahillere atılan çöpleri görünce içim gidiyor. Ben elimden geldigince çöpleri topluyorum ama ben 1 topluyorsam insanlar 5 atıyor. Bazen buradaki abilerimizin kayiklari ile denize açılıyoruz ve onlarinda denize çöp, misina, kanca attigını gorunce inanamiyorum. Bu denizden ekmek yiyip denizi kirletmek nedir? Nasıl bir nankörlüktür? Buraya üye olan tüm arkadaşlarımın denizi, sahilleri temiz tuttuğunu, avlanmaması gereken boyutlardaki balıkları büyümesi, yavrulaması için geri bıraktıgını ve çevresine örnek olduğunu düşünerek aranıza hoş buldum diyorum. Herkese bereketli avlar

Guardiola

Üye
Adı
Gurhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba, istanbulda oturuyorum. Tekirdağ Şarkoy de yazligimiz var ve sık sık buraya geliyorum. 4.50 mt teknemiz ve 25 beygir motorumuz vardi motor bozuldu ve tekneyi de elden çıkardik. Buyuk tekne ile ugrasmaktan bıktığım için tek kisilik bir kayik alıp motorsuz olarak denizlere döneceğim. Deniz insanı dinlendirir ama denize ve sahillere atılan çöpleri görünce içim gidiyor. Ben elimden geldigince çöpleri topluyorum ama ben 1 topluyorsam insanlar 5 atıyor. Bazen buradaki abilerimizin kayiklari ile denize açılıyoruz ve onlarinda denize çöp, misina, kanca attigını gorunce inanamiyorum. Bu denizden ekmek yiyip denizi kirletmek nedir? Nasıl bir nankörlüktür? Buraya üye olan tüm arkadaşlarımın denizi, sahilleri temiz tuttuğunu, avlanmaması gereken boyutlardaki balıkları büyümesi, yavrulaması için geri bıraktıgını ve çevresine örnek olduğunu düşünerek aranıza hoş buldum diyorum. Herkese bereketli avlar
Hoşgeldiniz. Bende sarkoyde terzikoy tarafında Hülya tatil sitesine her sene 1 ay kadar geliyorum. Kirlilik ve insanların dusuncesizligi konusunda çok haklısınız ama neticede gene herkes bildiğini okuyor malesef.

İboretti

Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.

Önder Kanığ

Moderatör
Yönetici
Adı
Önder
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sevgili Onur;
Aramıza hoş geldin,Çevreye duyarlı bir üyemizin daha aramızda olmasından dolayı büyük mutluluk duydum.:harika:
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dileğiyle.:)
İyi forumlar.

Mustafa 1'sen

Aktif Üye
Adı
Mustafa Raşit KÖTÜLÜKETMEZ
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hoş geldiniz, keyifli paylaşımlar dilerim .. :)

avsen

Daimi Üye
Adı
tunay özkan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Insan oğlu kendi sonunu hazırlıyor tabiat mutlaka bunun acısını çıkarıyor.hoş geldiniz