Hoş Geldin Cicim

Hayırlı olsun bende de eski modeli var alalı baya oldu ama hala deneyemedim...
Bol trofeli avları olsun pek yakışıklı görünüyor

Hayırlı olsun bende de eski modeli var alalı baya oldu ama hala deneyemedim...
Bol trofeli avları olsun pek yakışıklı görünüyor
hocam buda sifir degil
ama fazlasiyla iyi durumda
ikinci el malzeme alirken burda sinflandirma yapiliyor
ilk sirada seri sonu kullanilmamis urunler var
bu ikinci siradaki katagoriye ait sifir ayarinda olmasi ve fiyat uygunlugundan dolayi tercihim oldu

Güle güle kullanın Sertan bey, Balık hobisi ile ilgili malzeme çeşitliliği açısından çok önemli bir bir yerde yaşıyorsunuz, keyfini çıkarın bizide çatlatın burada 🙂
oncelikle tesekkur ediyorum
cok ciddi bir yelpazenin ortasinda nacizane sazan avciligindan baska ne bilgim ne tecrubem var
ne guzeldi rahmetli babamla gece yatili gider goletin etrafinda mangaldi semevardi ugrasirken
kuspe altindaki 4 kancali misir taneli yemlere gelen sazanlarimizla mutlu olurduk
simdilerde sazandan kalan kaslarimi kasik cizmesine sigdirmaya calisiyorum
sifirdan basliyorum
internetteki bilgiler tr deki ve japonyadaki bilgileri harmanlamaya sindirmeye calisiyorum
kayhanin basini baya agrittim sagolsun hic cevapsiz birakmadi
bu arada henuz keyfini cikartmaya firsat bulamadim
gidiyorum ve geliyorum
bu sevdaya tutulmadan uc bes balik tutmuslugum vardi malzemeler oturdukca balik gelmez oldu
biraz zamana biraktim simdilik
gitcem gelcem gitcem gelcem gitcem gelcem :islik::islik::islik::islik:o zaman gelecek balik

Serten Bey, balığa gittiğiniz yerlerde Japon hobidaşlarla temasınız oluyor mu? Bilirsiniz her zaman ekipman yapımında, yeni tekniklerin ortaya çıkmasında bu işin duayeni olarak görünen bir millet. Sizin ulaştıracağınız bilgiler çok değerli olacaktır eminim.

Serten Bey, balığa gittiğiniz yerlerde Japon hobidaşlarla temasınız oluyor mu? Bilirsiniz her zaman ekipman yapımında, yeni tekniklerin ortaya çıkmasında bu işin duayeni olarak görünen bir millet. Sizin ulaştıracağınız bilgiler çok değerli olacaktır eminim.
ekipmanlarda cok farkli seyler yok gibi
mart nisan gibi aktif balik tutacagimi ifade ettiler
youtubeden shimano tv yi izliyorum
ozellikle yaslilarda
bizim lider diye tabir ettigimiz kisimda yaklasik 70-80 cm 20 ser santim arayla tuylu igneler sonrasi sahte yem jig yada silikon kullandiklarini gordum

cok ciddi bir yelpazenin ortasinda nacizane sazan avciligindan baska ne bilgim ne tecrubem var
ne guzeldi rahmetli babamla gece yatili gider goletin etrafinda mangaldi semevardi ugrasirken
kuspe altindaki 4 kancali misir taneli yemlere gelen sazanlarimizla mutlu olurduk
sifirdan basliyorum
internetteki bilgiler tr deki ve japonyadaki bilgileri harmanlamaya sindirmeye calisiyorum
gidiyorum ve geliyorum
bu sevdaya tutulmadan uc bes balik tutmuslugum vardi malzemeler oturdukca balik gelmez oldu
gitcem gelcem gitcem gelcem gitcem gelcem :islik::islik::islik::islik:o zaman gelecek balik

Her şey gönlünüzce olur umarım.

sifirdan basliyorum
gidiyorum ve geliyorum
Allah rahmet eylesin...

Back