Sayın Onlins,Merhaba , metrobüs ile geçerken dikkatimi çekti.Durakta inip karşıya geçince iskele var LRF uygun mudur , Av var mıdır ?
Merhaba , başlıkta yazıp konuya yazmamışım.Sayın Onlins,
hangi durak ?
Avcılar da mıMerhaba , başlıkta yazıp konuya yazmamışım.
İstanbul Büyükşehir belediyesi Durağı İBB
Avcılar da mı
İbb sosyal tesisleri mi kastediyorsunuz?
Ben orada oturuyorum ve arada deniyorum ama malesef aşırı verimsiz bir bölge ve çok yosunlu. Lrf deneyenler var ama balık aldıklarını görmedim şu ana kadar. Bazı büyüklerimiz çapari ile iri istavrit aldıklarını söylüyorlar bazen ama hiç denemedim şu ana kadar.İbb sosyal tesisler hatta hayrola adında kuna park var , iskele var kayalıklar çok yakın ve derin değil ama iskele il yapar mı acaba
Teşekkür ederimBen orada oturuyorum ve arada deniyorum ama malesef aşırı verimsiz bir bölge ve çok yosunlu. Lrf deneyenler var ama balık aldıklarını görmedim şu ana kadar. Bazı büyüklerimiz çapari ile iri istavrit aldıklarını söylüyorlar bazen ama hiç denemedim şu ana kadar.
O iskele LRF için uygun aslında ama çok kısır. Tür olarak en fazla kefal oluyor, bu aralar o bile yok.Merhaba , metrobüs ile geçerken dikkatimi çekti.İstanbul Büyük Şehir Beled. Durakta inip karşıya geçince iskele var LRF uygun mudur , Av var mıdır ?