İç sularda balık avı yasağı,

Apathetic

Daimi Üye
Tepki
4,751
Ödül
113
Az once şöyle bir haber okudum, bilgisi olan var mi? Sebep ve sonuç iliskisi bana baya garip geldi, saniyorum ki sizlerde şaşıracaksiniz.. (link)

Saçmalığın daniskası , zaten balıkçılar suya yüzmeye girmez ki , piknikçiler giriyor 🙁 inşallah doğru değildir.

Şaka gibi gerçekten

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denizlerdeki boğulmaları önlemek adına tüm ticari ve amatör balık avcılığıda yasaklansın , şaka bir yana konunun farklı olmasını yada teknik hata olmasını temenni ediyorum.Boğulmayla balıkçılığın bir bağı olamaz.

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 nisandan beri sabirla bekliyordum. Kacak avlanan ağcılar ise bol bol balik yakalayip satiyordu. Balikcilarda avlanmasi yasak turler satiliyordu. Denetimler cok yetersizdi yani. Yasağa uyanlar da oltacilar oldu her zamanki gibi. Sezona 15 gün kala çok alakasız bir sebepten dolayi olta balikciligi yasaklandi. Bizler yine uyacagiz. Bohçacı tayfa yine rahatca avlanacak. Cok uzucu gercekten. Umarim bu hatadan dönülür.

Bende instagramda gördüm çok şaşırdım

Dosyalar

• IMG_20210616_175132.jpg
    IMG_20210616_175132.jpg
    63.9 KB · Okunma: 32
Deseler ki öyle ya da böyle denizlerimizde balık kalmadı, bir süreliğine hem ticari hem amatör balıkçılığı yasaklıyoruz, eyvallah. Ama böyle saçma sapan bir karara ancak gülünür. Sinirden...

Son derece saçma. O zaman trafikte araç kullanmak da yasaklansın. Kaza oluyor insanlar ölüyor. Bunun altında başka amaçlar vardır mutlaka. Dünyada örneği olmayan bir aptal gerekçe. Bu konuda ceza falan da yazamazlar. Uydurma bir yasak. Kanunda yeri yok. Bir sorun varsa bunun çözümü yasaklamak olamaz. Orta çağ mantalitesi geri geldi.

Bu işin altında daha farklı bir şey var sanki, birileri denizden de denizden çıkanlardan da uzak durmamızı istiyor gibi. çıkar kokusu yakında

Back