İkinci el Parsun 6hp

Willrock35

Yeni Üye
Tepki
5
Ödül
5
Merhaba arkadaşlar. İkinci el faturasız uygun fiyata Parsun 6hp 2016 model motor buldum. Anlaştık fiyatta. Motora bakmaya bugün akşam gidicem. Dikkat etmem bakmam gereken yerleri nelerdir acaba? Akşam saati gideceğim için açık deniz motoru ustası bulamayabilirim. Motoru baktırmadan alma durumum var biraz

18E10289-EA22-4BCA-9250-48A1C27AE5B0.png.

Öncelikle çalıntı olup olmadığına bakmalısın..
Motoru aldım hocam. Arkadaşı facebooktan ekledim. Botu ve motoruyla eşiyle bayağıdır gezdiği videolara baktım çalıntı olsa sanmıyorum böyle bişy yapıcağını. Neyse Gibip tanıştım iyi birisiydi. Motoru ustaya gösterdim. Güzel dedi. Sadece ipi içeri tam girmiyor. İp değişirken yapamamış galiba o sıkıntısı var.1B8F28B4-82AC-4113-A1F6-6C709EB79273.jpeg

Motoru aldım hocam. Arkadaşı facebooktan ekledim. Botu ve motoruyla eşiyle bayağıdır gezdiği videolara baktım çalıntı olsa sanmıyorum böyle bişy yapıcağını. Neyse Gibip tanıştım iyi birisiydi. Motoru ustaya gösterdim. Güzel dedi. Sadece ipi içeri tam girmiyor. İp değişirken yapamamış galiba o sıkıntısı var.
109526 dosyayı görüntüle

İyi günlerde kullanın.

Yağ yaktığını kısa yoldan nasıl anlarız acaba. Kullanım sonrası yağ seviyesinemi bakayım, yoksa kullanırken vs anlaşılıyormu? Tşkler

yağ yakıyorsa beyaz duman atar usta genellikle kıçtan takma 4 zamanlılarda görmedim siz yinede gözlemleyin

yağ yakıyorsa beyaz duman atar usta genellikle kıçtan takma 4 zamanlılarda görmedim siz yinede gözlemleyin
Baktım hocam duman atma yok, 7 saat kadar kullandım yağda eksilmede yoktu. Hocam birde ilk çalıştırmada zor çalışıyor. 10 ip te falan alıyor. Acaba sorun ne olabilir bilginiz varmı? Çalıştıkdan sonra gün içersinde stop edip kolay çalıştırabiliyorum.

Baktım hocam duman atma yok, 7 saat kadar kullandım yağda eksilmede yoktu. Hocam birde ilk çalıştırmada zor çalışıyor. 10 ip te falan alıyor. Acaba sorun ne olabilir bilginiz varmı? Çalıştıkdan sonra gün içersinde stop edip kolay çalıştırabiliyorum.

İlk çalıştırmada jigle kullanıyor musunuz?

İlk çalıştırmada jigle kullanıyor musunuz?
Yok önce jigsiz 6-7 defa çekiyorum çalışmıyor, sonra jigleyi çekip deniyorum 2-3 ip yine almıyor. Sonra yine kapatıyorum jigleyi 2-3 deneme sonrası çalışıyor. Çok yoruyor bu durum beni. Acaba Motoru stop ederken benzin vanasını kapatıp, benzin bitene kadar sürmeye devam mı etsem acaba. Ben direk stop edip motoru eve taşıyordum.

Back