Ikisi Arasında Kaldım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TektusKOR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1- O senin işini görecek. işini görmüyorsa, tüy kadar hafif olsa ne yazar.
2- Cebin onu görecek. Alacak gücün yoksa , makinanın gücü olsa ne yazar.
3- 1 ve 2 yi karşılayan en hafif makinayı seçiceksin.
Bende onu diyorum işte 🙂
Abi o zaman gecenin kapanışı olarak senden Okuma markası baz alınarak ikinci el alabileceğim (500 tl) 1 ve 2. maddeleri karşılayan bir model bekliyorum 🙂
Hayırlı gecelerin olsun...

Ağır takımla 30 dakka avlanamazsın Başkan. Belini büker alimallah. Trio rex teleskopiği de parçalısıda ağırdır. Makinalarında ağırlığı ekstra bindimi avlanamaSsın. Ha sende benim gibi yemli avlanacaksan al istediğini salinada raw 65 de balina çeker

Gelsen sen beni dinle Okumayı unut. Üzerine 100 daha koy Gigantis al . Makinayı beğenmezsen bana yolla paranı da benden al. Daha ne yapim Fatih.

zargandan hallice olan bendeniz 680gr Penn Affinity 7000 ile saatlerce 160-200gr arası çalışabiliyorum. tabiki dinlenerek : ) yinede bu ağırlık işini abartıyorsunuz gibime geliyor biraz.
kamışım lineaffe furry caster oda 500gr civarı diye düşünüyorum. üstelik yumuşak bir kamış. haliyle daha fazla yoruyor.
bu arada bahsettiğim makinayı tavsiye edebilirim. yağ gibi akıyor diyemem ama tıkandığınıda hiç görmedim. devir biraz yüksek 4.7 palamut avlarında deli gibi sarmanıza da gerek kalmıyor bence : )
rastgelsin.

zargandan hallice olan bendeniz 680gr Penn Affinity 7000 ile saatlerce 160-200gr arası çalışabiliyorum. tabiki dinlenerek : ) yinede bu ağırlık işini abartıyorsunuz gibime geliyor biraz.
kamışım lineaffe furry caster oda 500gr civarı diye düşünüyorum. üstelik yumuşak bir kamış. haliyle daha fazla yoruyor.
bu arada bahsettiğim makinayı tavsiye edebilirim. yağ gibi akıyor diyemem ama tıkandığınıda hiç görmedim. devir biraz yüksek 4.7 palamut avlarında deli gibi sarmanıza da gerek kalmıyor bence : )
rastgelsin.
Tabiki konfor güzel şey ancak benim gibi hem güçlü makine hem sert aksiyon kamış aranıyorsa bencede makul oranda fazlalasan agirlik getirilerin yanında çok mühim değil.dediginiz makineyedir bakıcam.tavsiye için teşekkür ederim.

Affinity 7000 fiyat performans olarak iyi makina. Benimkini sanırım bu forumdan bir arkadaşa satmıştım. Makinada sevemediğim taraf ağırlığına rağmen,Tork olarak yetersiz kalmasıydı. Vercelli Enigma ile yapı ve tork olarak çok benzerler. Al birini vur öbürüne.Penn den daha torklu bir makina beklerdim !

Back