İlanlarda ayırımcılık yapılıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan efe35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

efe35

Aktif Üye
Tepki
168
Ödül
53
İlanlarım siliniyor yayınlanmıyor. Sebep olarakta sadece forumun al sat bölümünü kullandığım gösteriliyor.ben elimden geldiğince dahil olabilceğim konularada katılmaya çalışıyorum.Size şu an aktif ilanlardan şeçeyim isterseniz sadece al sat bölümünü kullanlar var ve ilanları onaylanmış. Neyse onuda geçelim ticaret maksatlı ilanlar da onaylanmıyormus.aktif ilanlara baktığımda ticaret maksatlı ilanlarda çok var onaylanmıs ve şu an aktif.Bu forumda adam kayırıyosunuz bunun bana göre başka bi açıklaması yok. Kaç kişi toplu ip, misina ilanı vermiş onaylanmış. Evet al sat yapıyorum.ilana koyduğum ipler piyasasının yarı fiyatı neredeyse insanlar neden faydalanmasın.Ticaret maksatlı ilanlar yayınlanmıyosada adam ayırmayın lütfen. Herkeze Rastgelsin

Örnek çok üşenmedim baktım ben ilanlara.ilan sayfasına 5 dk göz atmanız yeterli. Ayrıca ben kimsenin ilanı kaldırılsın istemem ayrımcılık yapılmasın istiyorum sadece.eğer bi kural varsa herkeze uygulansın yada uygulanmasın.

Benim ilanım siliniyor bi altında adetli satılan malzeme var (sizin ticari dediğiniz türden) o ilan gözden mi kaçıyor. Kusura bakmayın ama inandırıcı deil.Bu ayrımcılıktır adam kayırmaktır.

Sizinle onların ne farkı var ki ayırt edilsin. Gözden kaçmış olabilir. Yönetici arkadaşlarımız da işlerinden vakit buldukça bakabiliyor. Onları Tanısanız zaten üzülürsünüz böyle bir ithamda bulunduğunuz için.

Aynen devam ediyor bu durum varsa bir kural ya herkeze uygulayın yada kimseye uygulamayın.

Aynen devam ediyor bu durum varsa bir kural ya herkeze uygulayın yada kimseye uygulamayın.
Efe..
İlk defa geçen hafta güzel bir rapor açtın.
Bu rapor dışındaki tüm paylaşımların satış amaçlı.
Kurallarda da açıkça yazıyor ki burasını pazar yeri gibi kullanılmasın diye uğraşıyoruz.
Geçen hafta bir ilanın onaylandı ve şu anda bekleyen ilanın belirsiz sayıda ip misina içeriyor.
Böyle toplu satışlar da kurallara göre yasak. Burası pazar yeri değil, forumun bu satışlardan bir çıkarı olmadığı gibi olmasını da beklemiyoruz. Sonuçta vergi levhasıyla çalışan ticari işletme değiliz. Aksine amatör ruhla çalışan, balık avlamayı sevenlerin bir araya geldiği, paylaşım yaptığı, öğrendiği, öğrettiği bir topluluk olmak amacındayız.

Toplu ilan yerine aralıklı olarak tek tek ya da ikili üçlü sayıda yaz ilanlarını. Biz ne olduğunu bilsek bile en azından elindeki fazlalıklarmış gibi görünür.

Av raporlarına devam etmen dileğiyle..

Efe..
İlk defa geçen hafta güzel bir rapor açtın.
Bu rapor dışındaki tüm paylaşımların satış amaçlı.
Kurallarda da açıkça yazıyor ki burasını pazar yeri gibi kullanılmasın diye uğraşıyoruz.
Geçen hafta bir ilanın onaylandı ve şu anda bekleyen ilanın belirsiz sayıda ip misina içeriyor.
Böyle toplu satışlar da kurallara göre yasak. Burası pazar yeri değil, forumun bu satışlardan bir çıkarı olmadığı gibi olmasını da beklemiyoruz. Sonuçta vergi levhasıyla çalışan ticari işletme değiliz. Aksine amatör ruhla çalışan, balık avlamayı sevenlerin bir araya geldiği, paylaşım yaptığı, öğrendiği, öğrettiği bir topluluk olmak amacındayız.

Toplu ilan yerine aralıklı olarak tek tek ya da ikili üçlü sayıda yaz ilanlarını. Biz ne olduğunu bilsek bile en azından elindeki fazlalıklarmış gibi görünür.

Av raporlarına devam etmen dileğiyle..
Bende aynı şeyi söylüyorum kural var eyvallah herkeze uygulansın diyorum.şu an aktif toplu satış ilanları var. kaç tane ilan var toplu satışta onlar onaylanmış benim ilanım onaylanmamış neden? Ayrıca ava gidemiyorum pek geçen hafta açtığım da ilk av raporum deildi daha önce açtığım av raporlarıda var.ben bilgim dahilinde konulara katılıyorum. Dediğim gibi 1 tane toplu satış ilanı görmediğim zaman inanırım ayrımcılık yapılmadığına ama yapılıyor.

Kurala uygun olamayan ilanlarım onaylanmasın sorun bu deil.Bende biliyorum kurala uygun olmadığını ama bakıyorum toplu ip, misina vs ilanları var aktif bende toplu ilan veriyorum. Onlar onaylanmış o ilanlara kural yok mu bize mi kural

Back