Ilk sahtemi denizde bıraktım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Crafter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Crafter

Üye
Tepki
69
Ödül
23
Cümleten iyi akşamlar makinanın üzerinde gelen misina 'oskar ultra invisiline 0.26 14.65kg sözde çekeri olduğu iddia edilen misinamı nerdeyse hiç zorlamama rağmen kopardım sahtemide denizde bıraktım misina ya çok kalitesiz yada çürümüş dayanıklı bir marka arayışına girdim
FİLPESCA SÜPER MAXİM 0.28 lik
Almaya karar verdim yorumlarınıza ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz teşekkürler

Ilk sahtelerimizin hep sonu ayni sekilde oldu 😀 zamanla sahte kaybetmemeye baslayacaksiniz kamisa makinaya sisteme alistikca. Ilk sahteleri o yuzden pahali sahtelerden secmemekte fayda var 🙂

Ilk sahtelerimizin hep sonu ayni sekilde oldu 😀 zamanla sahte kaybetmemeye baslayacaksiniz kamisa makinaya sisteme alistikca. Ilk sahteleri o yuzden pahali sahtelerden secmemekte fayda var 🙂
Benim ev denize yakın tutmasamda muhabbete gidiyorum abilerin yanına dolaşırken bulmuştum bulduğum yere iade etmiş oldum

Makinana 0,14-0,20 arası ip sarmayı dene, ucuna da güzel ve sağlam bir mono ya da FC ile lider ekle..
0,26 mono misina çekse çekse 4,65 çeker.. 🙂

Yukarıdaki yorumlara ek olarak bende birşey eklemek istedim
Kamisin yüzüklerini pamukla kontrol edin gözle görünmeyen çatlaklar olabilir eğer varsa misinayi yıpratıp kopmasına neden olur

Back