İLK SPİN TAKIMIM VE KAMIŞ KONUSUNDA TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR

Abi bence 270 okuma helioslara da bak derim.

furkan fiyat olarak helioslar da shimano aernos ile aynı nerdeyse ama helios hakkında bir bilgim yok.biraz inceleyeyim.Vsystem i satmaktan vazgeçtim..saroz için sert aksiyonlu ( fast ) ikinci birkamış arıyorum..

Okuma helios uyar sana serttir, fincanları ve makina yatağı fuji'dir.
Ben kullanıyorum tavsiye ederim helios u.
Haftasonu müsait olursan C.tesi karaköyde görüşelim abi.

Okuma Helios 2.70 / 20--50 sert kamıştır sarozda shore jig yapan arkadaşlar geçen sene güzel torikler aldılar.
Birden toplu alım yapılmamalı deneyim ve ihtiyaca göre malzemeler sağlanmalı.
Bu işler için 5 kamış gerekli.Tabii zaman içinde.Birde ekleme yapayım 2015 gelen
helioslar yeni jenarasyon görünüşte hiç bir fark yok ama yeni karbon kalıpları
kullanılmış.En iyisi İthalatçinde görerek incelemeniz.

Okuma helios uyar sana serttir, fincanları ve makina yatağı fuji'dir.
Ben kullanıyorum tavsiye ederim helios u.
Haftasonu müsait olursan C.tesi karaköyde görüşelim abi.

Tamam kardeşim.eğer uygun olursam cumartesi bende gelmek niyetindeydim.haberleşiriz burdan.orta sert yazıyor sitede ama başka bir siteden de bakalım.

Okuma Helios 2.70 / 20--50 sert kamıştır sarozda shore jig yapan arkadaşlar geçen sene güzel torikler aldılar.
Birden toplu alım yapılmamalı deneyim ve ihtiyaca göre malzemeler sağlanmalı.
Bu işler için 5 kamış gerekli.Tabii zaman içinde.

Eşref abi haklısın aslında.sağolsun abilerimiz hep bu yönde tavsiye veriyorlar.

Telefonla ithatçıyı aradım geçen hafta gelen partinin hepsi satılmış.
Nisan sonu yeni parti gelecekmiş.

Son düzenleme:
Bende okuma v sistem 240 var 10/40 atarli ben bi sıkıntı cekmedim tuttugum Turnalarin bi kısmını paylaştım nette sağlam kamış

Bende okuma v sistem 240 var 10/40 atarli ben bi sıkıntı cekmedim tuttugum Turnalarin bi kısmını paylaştım nette sağlam kamış

gökhan senin gibi pekçok kullanıcı arkadaş aynı şeyi söyledi Vsystem için.bende satmayıp bu kamışla başlamaya karar verdim.nisandaki fuara kadar okuma ile başlayalım alışalım biraz.fuarda 2.kamış shimano olacak inşallah

Back