IMA sahte yemler.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan okyanus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıyıcaksın paraya 2 tane patchinko alacaksın limonuyla gümüşünden böyle renk cümbüşüyle uğraşmayacaksın 🙂 adamlar ne balık alıyor bu sahteyle.

patchinko11.jpg

Nereden bulacaz varsa alalım hemen.....

arkadaşlar ımalar bildiğim kadarı ile baya pahalı sahteler ,peki hiç balık alan varmı aramızda eğer varsa merak ediyorum hangi modeli 😕

Nereden bulacaz varsa alalım hemen.....

türkiye'de satışı yok sanıyorum. online mağazalardan yurtdışından getirtilebilir. alma niyetine girmediğimden pek bir bilgim yok hangi site yollar nasıl olur diye. başarısıda fareye benzemesi değil kendinden wtd aksiyonlu oluşundan.

İmaları pek tutmadım ileri gitmiyor tipini de beğenmiyorum komomo slim vardı çok hafif sahteler, balık alanlar var ama benım için daiwa saltiga shore shiner ve max raplar hem ileri atış konusunda hem de avcılığı konusunda favorimdir.

Ben İma Komomo II modelinin 15 gr./ 20cm dalarlı / 018 renk kodunu (forumdaki resimlerde 2. sırada görünen modeller) kullandım son avımda ama suların çok çekilmiş olmasından ve kötü havalardan sonra güneşin kendini gösterdiği gün dipteki yosunların kendini bırakarak denizde bir yosun istalısı olması dolayısı ile balık alamadım zaten merada balıkta yoktu. Ama atış menzili ve az dalarlı olması, aksiyon ve ses olarak güzel izlenimler bıraktı bende eminim ki bu sahte güzel balıklar alacak.

İma sahteler Daiwa serilerinden sonra Türkiye piyasasına giren,fonksiyonel pahalı sayılan Japon sahtelerindendir.
İlk defa partnerlerim ve kendim tarafından kullanıldığında çok iş yapacağı belli olmuştu.
Hatta platformlarda ilk bahsettiğimde ilgiyle izlenmişti.
O zamanlar İma sahtelerin yanısıra Daiwa Saltiga sahteleride kullaanmaya başlamıştık.
Bugün herikiside sularımızda başarıyla kullanılmaktadır.
Alınan balıkların arasında İma Komomo 9,5 slim modeliyle muhtelif levrekler(Bi,r tanesi 7 kg)Muharrem Kürümoğlu tarafından tutuluştur.Ayrıca Sasuke modeliyle muhtelif palamutlarda alınmıştır.
Benim favorim slim 9,5 lardır.
Uzun menzilli sırtı avlarımda pekçok çeşit balık almışlardır.
Keza tatlısudada üstün birer Turna avcısıdırlar.
Sasukelerin 7 cm olanları maalesef piyasaya verilmemiştir.
İthalatcısına önerim bunların harika birer tatlısu kandırıcısı olduklarını bilmesi ve ithal etmesidir.
Tabii bizim Cevat oğlan bunların Türkiyeye gelmesinde katkı sağlamıştır.
Esasen sair Japon markalarıda benzer modelleri üretmiş ve piyasaya vermiştir.Bunlarda başarılı kandırıcılardır.
Aerodinamik yapısı hafif olmalarına karşın uzun atışlarda başarısının sebebidir.
Keza gagalıların bazılarının ufak gagalı olması sebebiyle fazla dalmamasını göz
önüne alındığında sahil atçek levrek avına uygundur.
Esasen diğer modelleride fazla dalmazlar ve kıyı avında başarıdırlar.
Bunlardan Komomo II'leri ne yapsanız 20 cm'den fazla daldıramazsınız.Bu yönüyle sığ sularda dahi emniyetle kullanırlar.
Şu anda piyasada çeşit kırıktır.Ancak şu aralar yeni parti sanırım gelmek üzeredir.
Sevgiler

türkiye'de satışı yok sanıyorum. online mağazalardan yurtdışından getirtilebilir. alma niyetine girmediğimden pek bir bilgim yok hangi site yollar nasıl olur diye. başarısıda fareye benzemesi değil kendinden wtd aksiyonlu oluşundan.

Evet Hüseyin katılıyorum sana izlediğim kadarıyla wtd aksiyonunu mükemmel yapıyor. Bana kalırsa fare levrek ilişkisinde sudaki farenin çırpınışlarındaki caresizliktir birdaha söylüyorum levrek kolay avların balığıdır yani avlayabileceği en kolay yemi seçer en çaresiz yemi seçer Bu bağlamda Patchinko denilen su üstü sahtede bana kalırsa aksiyonunda caresiz kalmış ne yaptığını bilmeyen kendini oraya buraya savuran bir canlının elektirği var buda levreği cezbediyor diye düşünüyorum sevgiler.

Aranıza yeni katılan biri olarak acizane bir bilgi vermek isterim. Bu marka sahteleri Üsküdar da sokak arasında küçük bir dükkanda genç bir arkadaş satıyor. Bu sahteleri arzu edenler Üsküdardan temin edebilirler. Siz geldiğinizde elinde olmasa bile getirtiyorda Şu an adresini veremiyorum ama en kısa zaman da size iletirim.
Not: Son bir uyarı almayı düşünen arkadaşlar 30 - 40 TL arası bir meblayı gözden çıkartsalar iyi olur. Gerçekten pahalı...

Arkadaşlar İmanın satışı benim bildiğim istanbulda bir yerde var. Burasıda Üsküdardaki Yıldız balıkçılık İma sahtelere bakmak isteyen ve almak isteyen arkadaşlar Mimar Sinan Mah. Eskikeresteciler sok. No:4/B Balaban cad. Üsküdar/İST. adresinde muhkim Yıldız Balıkçılıktan bu sahtelere bakıp satın alabilirler.

Back