İnce Çizgi Balıkçılık Mağazasına Ekip Arkadaşları Aranıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

Hamdi

Admin
Site Admin
Tepki
11,463
Ödül
113
Merhaba Arkadaşlar

• Grafik tasarımcısı.
  • Online satış sitesine Ürün girebilecek ve Logodan Anlayan.
  • Tercihen Logo kullanabilen bayan kasiyer.
  • Balıkçılıktan anlayan veya ilgisi olan satış danışmanları.
Çalışkan ve Dinamik Ekip arkadaşları Aranıyor..

İşyeri Kadıköy'de ..

Balıktan anlayan arkadaşların olması tercih edildiği için sitemizde paylaşmak istedim. Bu vasıflarda arkadaşlarımız var ise veya tanıdık arkadaşları. Benim ile özel mesaj atarak irtibat kurabilirler.

karın tokluğuna çalışırım,
Pazartesi - sabah suşi, öğlen dülger, akşam kırlangıç çorbası
Salı - sabah levrek kavurma, öğlen dil şiş, akşam iskorpit çorbası
Çarşamba - sabah havyarlı krep, öğlen balık ekmek (palamuttan) akşam karides güveç, ahtapot salatası
balık yemekleri kitabına bakıp geliyorum

Umarım aranan arkadaşlar kısa sürede bulunur, bu kadar keyifli bir ortamda şahsen askerlik problemim olmasa ek iş babında çalışmak isterdim 🙂

hamdi abi beni alın ne iş olsa yaparım 😀 çöpleri dökerim palavra atarım 🙂 gelene bu yemlen böööyle balık tuttuum şöööyle balık geldi derim 🙂 şu kamış secde etti makine banamısın demedi dirim o simülatörü bi gözel test ederim temizlerim her sabah kılıç tutarım
abi bildiğin gibi değil acayip tüccar kafam vardır

karın tokluğuna çalışırım,
Pazartesi - sabah suşi, öğlen dülger, akşam kırlangıç çorbası
Salı - sabah levrek kavurma, öğlen dil şiş, akşam iskorpit çorbası
Çarşamba - sabah havyarlı krep, öğlen balık ekmek (palamuttan) akşam karides güveç, ahtapot salatası
balık yemekleri kitabına bakıp geliyorum
Öyle iş bulursan bana da haber ver 😀
Umarım aranan arkadaşlar kısa sürede bulunur, bu kadar keyifli bir ortamda şahsen askerlik problemim olmasa ek iş babında çalışmak isterdim 🙂
Senin askerliğin çok 😀
hamdi abi beni alın ne iş olsa yaparım 😀 çöpleri dökerim palavra atarım 🙂 gelene bu yemlen böööyle balık tuttuum şöööyle balık geldi derim 🙂 şu kamış secde etti makine banamısın demedi dirim o simülatörü bi gözel test ederim temizlerim her sabah kılıç tutarım
abi bildiğin gibi değil acayip tüccar kafam vardır
Her telden çalarım diyorsun yani 😛

Emekli olsam kaçırmazdım. 😀 Her balıkçının hayalindeki iş. Tek handikap işten balığa çıkmaya vakit bulamamak. 😀

Emekli olsam kaçırmazdım. 😀 Her balıkçının hayalindeki iş. Tek handikap işten balığa çıkmaya vakit bulamamak. 😀

Oda bulunur abi, hemde bilgi tecrübe, tavan vaziyette iken 😀 akşama kadar balık muhabbeti düşünsene mis.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back