İnce Çizgi Balıkçılık Mağazasına Ekip Arkadaşları Aranıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Peki akşam yemeğinden vazgeçsem 🙂

valla ben orda olsam ilk baş ücrette talep etmem girerim calışırım öğrenirim kurcalarım gerekirse paspasda yaparım hiç sıkıntı değil zaten işi öğrendiğimde hakkım verilir markette sakız satacağıma en sevdiğim işi yaparım

Tüh yahu, kaymak gibi işi kaçırmışım.🙂

Fazlaca masrafım yoktur. Hergün, yarım süt kuzuyla idare edebilirim.😀 O'da hatırınız için.😀

Bursa şubeniz olduğunda, 1. sırayı şimdiden rezerve ettim. Hilal-i ahmer.😀 ( Kuzu hariç. 😀 ) Ortak istemem.😀

Bu vesile, çalışan arkadaşlarımıza iyi dileklerimi iletirim.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
hamdicim yukarıda saydığın bütün özellikler bana uygun ilaveten yabacı dil 6 adet bimekteyim bunları şöyle sıralıya bilirim ingilizce.almanca.italyanca.ispanyolca.rusca.çingenece müthiş konuşurum.öyle konuşurumki hiç kimse birşey anlamaz.ufaçık bir şartım var 6 ay çalışır 1 yıllık maaş alırım.nasıl ama iyi değilmi.bu kadarlık geyik yeter.

Hamdi abi hâlâ bulamadın mi 🙂
Bak istersen işi bırakıp geleyim 🙂 paspas neyin ne lazımsa yaparım tukan da yatar kalkarım 🙂 yeni gelen ürünleri severim oksarim temizler pırıl pırıl yaparım 🙂 logo neyin de öğrenirim 🙂

abi part time olursa bende talibim gece çalışıyorum gündüzde sizinle takılırım hemde zevk alarak yaparım bu işi

pek anlamam bu işler den ama öğretirseniz gelirim 🙂))

İlan eski ilandı, birileri hortlatmış 😀

Ama arşivde durmasında fayda var, ileride düşünürsek buradan irtibat kurabilirim. 😉

Part Time Grafiker varsa belki düşünebilirim 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back