Ip misina dolaşma sorunu

İpin karışması-dolaşmasınde atılan rapala'ların ağırlıklarıda yapabiliyor,
mesela önce hafif rapala atıldı, makina sararken ipi sık sarmayacak,
sonra ağır rapalaya geçtiniz, rapalayı atarken sık sarılmayan ip alttan çıkarak dolaşma yapacak,
birkaç sefer benim başıma gelmişti.

İpin karışması-dolaşmasınde atılan rapala'ların ağırlıklarıda yapabiliyor,
mesela önce hafif rapala atıldı, makina sararken ipi sık sarmayacak,
sonra ağır rapalaya geçtiniz, rapalayı atarken sık sarılmayan ip alttan çıkarak dolaşma yapacak,
birkaç sefer benim başıma gelmişti.

Bak bu olabilir işte hocam çünkü ilk başta 14 grlık bi sahte atmıştım sonra da 34 gr lık.onda sıkıntı oldu.ama benim kafama takılan aynı uygulamayı arkadaşım da yaptı dün onda hiçbir promlem olmadı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yazılanlardan sonra ilk aklıma gelenler eger ipte tiftiklenme oluyorsa kamisin porselenlerine pamuk sürüp çatlak var mi diye bakın
Birde eger eliniz su ustu sahte aksiyonuna yanı wtd denen tekniğe alışık değilse ve bu tekniği denediyseniz yine kus gözü olur benim basıma geldi ipin iki yerinde kusgozu oldu wtd yapmaya çalışırken iki arkadaştık arkadaş cin ipi kullanıyordu bende power pro kullaniyordum

Yazılanlardan sonra ilk aklıma gelenler eger ipte tiftiklenme oluyorsa kamisin porselenlerine pamuk sürüp çatlak var mi diye bakın
Birde eger eliniz su ustu sahte aksiyonuna yanı wtd denen tekniğe alışık değilse ve bu tekniği denediyseniz yine kus gözü olur benim basıma geldi ipin iki yerinde kusgozu oldu wtd yapmaya çalışırken iki arkadaştık arkadaş cin ipi kullanıyordu bende power pro kullaniyordum

Wtd hiç yapmadım hocam ama porselenleri bi kontrol edeyim ben.pamuk sürme kısmını anlamadım ama kusura bakmayın

Bir parça pamuğu elinizde ezmeden halkaların etrafında gezdirin yanı toz alıyormuş gibi silin eger pamuk kalıyorsa porselenlerde gözle görünmeyen kılcal çatlaklar olabilir

Anladım çok mantıklı akşam deneyeyim ben bi onu

Birde sunu farkettim 20-60 kamisla 14 gr sahte atınca ip gevşek sarılmış olabilir
Birde bir karşılaştırma yapsak belki bir ise yarar basıma gelen bu kus gözü olayında yanımdaki arkadaşımın kullandığı takım kamis makina ip olarak benim kullandığım takımdan segment olarak baya dusuk buna rağmen arkadaş sıfır dolanma ben çok kısa sürede iki dolanmayla sorun yaşadım ama kesin olan birşey var benim makinamdaki ip bariz fazlaydı ve wtd aksiyonunda çok acemiydim
Demek istediğim marka model mutlaka etkilidir ama asıl etkili olan kullanıcı hatasıdır

Bazı makinelerin ip kullanmaya uygun olmadığını duymuştum. Belki bu sebepten olabilir.

Birde sunu farkettim 20-60 kamisla 14 gr sahte atınca ip gevşek sarılmış olabilir
Birde bir karşılaştırma yapsak belki bir ise yarar basıma gelen bu kus gözü olayında yanımdaki arkadaşımın kullandığı takım kamis makina ip olarak benim kullandığım takımdan segment olarak baya dusuk buna rağmen arkadaş sıfır dolanma ben çok kısa sürede iki dolanmayla sorun yaşadım ama kesin olan birşey var benim makinamdaki ip bariz fazlaydı ve wtd aksiyonunda çok acemiydim
Demek istediğim marka model mutlaka etkilidir ama asıl etkili olan kullanıcı hatasıdır

Hafif sahte atmayacam o zaman bi daha ya teşekkür ederim

Back