İP MİSİNA KULLANICI YORUMLARI BİLGİ HAVUZU; SUFIX,POWERPRO,SPIDERWIRE,BERKLEY,VARIVAS

Murat abi ben ip sararken biraz uğraşmayı seviyorum 🙂 Önce ipin tamamını makineye sarıyorum, fg düğümü atıp kalan boşluğa seviyeyi ayarlayana kadar mono misina ile dolgu yapıyorum daha sonra büyük bir makaraya aktarıyorum ve mono nun altta olması için tekrar bir başka makaraya aktarıp ordan makineye sarıyorum. Uğraşmayı sevdiğim için bu süreç beni sıkmıyor 🙂
Kendimi gördüm bende aynısını yapıyorum🙂

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Murat abi ben ip sararken biraz uğraşmayı seviyorum 🙂 Önce ipin tamamını makineye sarıyorum, fg düğümü atıp kalan boşluğa seviyeyi ayarlayana kadar mono misina ile dolgu yapıyorum daha sonra büyük bir makaraya aktarıyorum ve mono nun altta olması için tekrar bir başka makaraya aktarıp ordan makineye sarıyorum. Uğraşmayı sevdiğim için bu süreç beni sıkmıyor 🙂

Ben de aynısını yapıyorum
Hastalık aynı teşhis net
BALIK SEVDAM

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kuş gözü yapacağını bile bile defalarca aynı hatayı yapıyorum
Sana söylediğim şey dolguyu biraz eksik yapmak yerine tam yaptım
5 metre daha fazla erim elde edeceğimi zannetmek
Sonuç 15 metre ip çöp oldu

Kuş gözü yapacağını bile bile defalarca aynı hatayı yapıyorum
Sana söylediğim şey dolguyu biraz eksik yapmak yerine tam yaptım
5 metre daha fazla erim elde edeceğimi zannetmek
Sonuç 15 metre ip çöp oldu

Murat abi merhabalar zannediyorum penn slammer 4500 kullanıyorsun. Yakın zamanda ben de aynı makineden edindim. Makine kafası tam dolduruldugunda kuş gözü problemi oluşuyor mu acaba buna istinaden problemi asgari seviyede tutacak bir ip markasi ve kalınlıği önerebilir misin ? 40 60 gram agirliklı avlanmayı düşünüyorum shore jig için.

Murat abi merhabalar zannediyorum penn slammer 4500 kullanıyorsun. Yakın zamanda ben de aynı makineden edindim. Makine kafası tam dolduruldugunda kuş gözü problemi oluşuyor mu acaba buna istinaden problemi asgari seviyede tutacak bir ip markasi ve kalınlıği önerebilir misin ? 40 60 gram agirliklı avlanmayı düşünüyorum shore jig için.

Merhaba kardeşim makinen hayırlı olsun güzel günlerde kullan
Kuş gözü yapmadan maksimum yapabileceğin sarım miktarını tarif etmek yerine fotoğrafla göstereyim istedim.
6eb48ff8e8914a31390a892f05db5844.jpg

902b93e67c44ecfc4b8d3315940c2249.jpg

Merhaba kardeşim makinen hayırlı olsun güzel günlerde kullan
Kuş gözü yapmadan maksimum yapabileceğin sarım miktarını tarif etmek yerine fotoğrafla göstereyim istedim.
6eb48ff8e8914a31390a892f05db5844.jpg

902b93e67c44ecfc4b8d3315940c2249.jpg

İp kalınlığına gelince avlandığın mera, hedef avların ve erim beklentin hakkında biraz daha detay vermen gerekiyor

İp kalınlığına gelince avlandığın mera, hedef avların ve erim beklentin hakkında biraz daha detay vermen gerekiyor

Öncelikle teşekkür ederim. İzmir de foca ahmetbeyli kuşadası dolaylarinda avlanmayı düşunüyorum. Derinlik 40 50 metreleri gecmez diye düsünüyorum. Hedef balık dip baliklari ile birlikte torik kuzu gibi baliklar olucaktir. Yeri geldiginde bayraklıda erim odaklı granyöz avı da yapabilirim. Ip olarak gosen jigging ile major craft dangan arasında kaldım aslına bakarsanız kalınlikta tereddütlerim mevcut. Dangan 1.5 pe 19 mm 12.3 ceker veriyor, gosen ise 1.5 pe de 0.21 civarı kalınlik belirtmis 11.5 kg çekerı var ama sahada kullanmadığimdan tam olarak fikir oluşturamadim. Acaba 2 pe ye cıksam mı diye de düşundüm bu yuzden

Son düzenleme:
Back