İp misina tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uzunkan41
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Uzunkan41

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Merhabalar herkeze....cupra karagoz avlarinda bot kamisimda kullanacagim ip misina tavsiyesi almak istiyorum...8 örgulu almayi dusunuyorum aklimda 0.18 ip misina var sizce uygunmudur acik deniz suprizlerle dolu sonucta...birde cok tuzlu olmamak sartiyla onerebilceginiz marka nedir acaba

Merhabalar herkeze....cupra karagoz avlarinda bot kamisimda kullanacagim ip misina tavsiyesi almak istiyorum...8 örgulu almayi dusunuyorum aklimda 0.18 ip misina var sizce uygunmudur acik deniz suprizlerle dolu sonucta...birde cok tuzlu olmamak sartiyla onerebilceginiz marka nedir acaba

Selam Tolga, Bottan kullanım için Kendo kesinlikle seni üzmez ve fiyatı çok uygun. Ben kıyıdan spinde bile kullanıyorum sorun yaşamadım. Yalnız trofe çupra ihtimaline karşı shock leader kullanmanı tavsiye ederim. Rastgele....

Tolga selam. Arkadaşların dediği gibi kendo alabilirsin veya okuma ftx olabilir. Fiyatlar aynıdır. Kalınlık olarak 0.28.5 almanı tavsiye ederim. Aslında 0.18-0.20 yeterli oluyor. Ancak özellikle kalabalık avlarda dolaşma durumunda kalın ip daha kolay açılıyor. Birde ip misinanın önüne 2-2.5 metre fluorocarbon lider bağlarsan avın çok verimli olacaktır. Rastgele

Back