Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İp misina tavsiyesi

Uzunkan41

Yeni Üye
Adı
Tolga
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar herkeze....cupra karagoz avlarinda bot kamisimda kullanacagim ip misina tavsiyesi almak istiyorum...8 örgulu almayi dusunuyorum aklimda 0.18 ip misina var sizce uygunmudur acik deniz suprizlerle dolu sonucta...birde cok tuzlu olmamak sartiyla onerebilceginiz marka nedir acaba

cazcıh

Üye
Adı
talip
Kan Grubu
A Rh Pozitif
ben çin'den, jof marka aldım, 500 metre. henüz kullanmadım ama gayet güzel görünüyor. iki ay önce 130 tl ödemiştim.

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar herkeze....cupra karagoz avlarinda bot kamisimda kullanacagim ip misina tavsiyesi almak istiyorum...8 örgulu almayi dusunuyorum aklimda 0.18 ip misina var sizce uygunmudur acik deniz suprizlerle dolu sonucta...birde cok tuzlu olmamak sartiyla onerebilceginiz marka nedir acaba
Selam Tolga, Bottan kullanım için Kendo kesinlikle seni üzmez ve fiyatı çok uygun. Ben kıyıdan spinde bile kullanıyorum sorun yaşamadım. Yalnız trofe çupra ihtimaline karşı shock leader kullanmanı tavsiye ederim. Rastgele....

Adı
Doğan Ö.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tolga selam. Arkadaşların dediği gibi kendo alabilirsin veya okuma ftx olabilir. Fiyatlar aynıdır. Kalınlık olarak 0.28.5 almanı tavsiye ederim. Aslında 0.18-0.20 yeterli oluyor. Ancak özellikle kalabalık avlarda dolaşma durumunda kalın ip daha kolay açılıyor. Birde ip misinanın önüne 2-2.5 metre fluorocarbon lider bağlarsan avın çok verimli olacaktır. Rastgele