Sekko
Üye
- Tepki
- 51
- Ödül
- 23
Merhaba arkadaşlar malumunuz hobide yeni sayılırım. İlk kamışım Shimano vengeance 360 50-100 Gr atarlı lightsurf / sazan kamışı. Buna makine olarak da Shimano nexave fi 4000 hg makine almıştım. Makineyi aldığım yerde başta misina dolgu sonrasına da 0.18mm fujin hex braid 4x ip sardı arkadaş. Fakat acemilikten ve avlandigim yerdeki rüzgardan kaynaklı ip sürekli karıştı yada kuş gözü oldu ve baya azaldı . Bu kadar kaldı 
Sonrasında ben surfün bana uygun olmadığına kanaat getirerek
Fujin sniper 240 cm 10-40 atarlı spin bir kamış daha aldım ve shimano nexave 4000 ile kombinledim . Lider olarak da caperlan flurocarbon kaplama 0.30 misina kullanıyorum.
Şimdi sorularım şunlar
Spin için fujin hex braid 4x 0.18 mm misina iyi midir yoksa kalın mi gelir sizce?
8x 0.15mm pe ip misinaya geçsem karışma ve kuş gözü açısından rahat eder miyim ?
Kullandığım misina 0.18 ve caperlan fluro kaplama 0.30 misina uyumlu mudur?
Ve resimde göstermiş olduğum sarimin altına biraz daha dolgu yapmalı mıyım?

Sonrasında ben surfün bana uygun olmadığına kanaat getirerek
Fujin sniper 240 cm 10-40 atarlı spin bir kamış daha aldım ve shimano nexave 4000 ile kombinledim . Lider olarak da caperlan flurocarbon kaplama 0.30 misina kullanıyorum.
Şimdi sorularım şunlar
Spin için fujin hex braid 4x 0.18 mm misina iyi midir yoksa kalın mi gelir sizce?
8x 0.15mm pe ip misinaya geçsem karışma ve kuş gözü açısından rahat eder miyim ?
Kullandığım misina 0.18 ve caperlan fluro kaplama 0.30 misina uyumlu mudur?
Ve resimde göstermiş olduğum sarimin altına biraz daha dolgu yapmalı mıyım?