iş arıyorum bilginize !!!!!!!!!!!!!!

Bence gayette faydalı olur birkaç kez iş arayan arkadaşım oldu değişik sektorlerden yardımcı olamamıştım.
Böyle bir verği tabanı faydalı olur kanaatindeyim.
O zaman açalım Bir bölüm 🙂

Dunya hakikaten küçüldü farkındamısınız bir mesajla birbirimizi asla tanıma imkanı olmayan iki kişinin ortak bir dostu olduğunu öğreniyoruz siteden kimbilir kimlerle akrabayız meçhul😀

Oluşur Grafik te arıyordu bir ara.
Sahibi Ali bey 0212 629 06 06

Ali beyin soyadı Alkan'mı acaba biliyormusunuz.

Ali beyin soyadi Atmacaoglu ortaklardan muhasebe ve insan kaynaklarına bakıyor. Hiç çekinmeden ara çok iyi biridir mutlaka görüşürsün.

En sagda gözlüklü olan.

yonetim1.jpg

Dunya hakikaten küçüldü farkındamısınız bir mesajla birbirimizi asla tanıma imkanı olmayan iki kişinin ortak bir dostu olduğunu öğreniyoruz siteden kimbilir kimlerle akrabayız meçhul😀

Nejat abi konudaki mesajları okurken senin yazdığın msj aklımdan geçiyordu, sen yazmasan, ben yazıcaktım🙂
Geçen farklı bir konu içinde de belirttim, bizim sitemizde gerçekten, adam gibi adamlar var, görüşmesekte tanıyoruz birbirimizi.........🙂

öyle işte.................😉

Arkadaşlar Pazartesi Ragıp Oy abininde aracılığıyla eski dostum Matbaa meslek lisesinden sıra arkadaşım Osman kardeşimin baskı tesislerinde üretim planlama göreviyle işe başladım.İlgilenen bütün dostlarımdan Allah razı olsun.İnşallah her ihtiyacı olan zor zamanlar geçirmeden işine kavuşur.
Bu arada sitemizin gücünün farkına vardınız değilmi👍👍

Back