iş arıyorum bilginize !!!!!!!!!!!!!!

Sevgili site sakini dostlarım, bugün itibarı ile çalıştığım işyerinden istifa etmiş bulunuyorum. Benim yaptığım iş kısaca, matbaanın baskı öncesi sorumluluğu.Yani grafik bölümü ve CTF (bilgisayardan filme pozlama ), CTP (bilgisayardan kalıba pozlama) bölümü olan bir tesiste çalışmak üzere iş arıyorum bilginize.

bende matbaacıyım abı colorıst akademı matbaası 4 levent seyranepede selefon ustasıyım bı sorayım yarın yazarım sana ok

Bütün ilgilenen ağabeylerime kocaman birer alkış 👍 Bizim ne kadar birbirine bağlı bir aile olduğumuzun en güzel örneklerinden biri Nejat abi gerçekten bu kadar kısa sürede istediğin işi bulablmene bir kardeşin olarak yürekten sevindim. Ragıp abimin ve diğer abilerimin de can-ı gönülden destek vermeleri gerçekten çok güzel olaylar bunlar. Hayırlı uğurlu olsun bu konudan alınacak çok dersler var hepimize örnek olmalı bu güzel dayanışma.

bende matbaacıyım abı colorıst akademı matbaası 4 levent seyranepede selefon ustasıyım bı sorayım yarın yazarım sana ok

İlgine teşekkürler Erol, NEjat arkadaşımız bir iş buldu.Darısı tm işsiz arkadaşlarımızın başına...

Tüm dostlarıma tekrar teşekkür ediyorum.İlginiz ve alakanız beni güzel duygulara götürdü.

Arkadaşlar Pazartesi Ragıp Oy abininde aracılığıyla eski dostum Matbaa meslek lisesinden sıra arkadaşım Osman kardeşimin baskı tesislerinde üretim planlama göreviyle işe başladım.İlgilenen bütün dostlarımdan Allah razı olsun.İnşallah her ihtiyacı olan zor zamanlar geçirmeden işine kavuşur.
Bu arada sitemizin gücünün farkına vardınız değilmi👍👍
Nejat yeni işinde ALLAH kolaylık versin ve hayırlı olsun.sevindim..🙂

Back