Spinlevrek
Daimi Üye
İbrahim bey merhabalar , esasen bakış açınız ile görünen tablo sizi doğrular nitelikte olsa da saha da ki Ekstrem beklentiler veya potansiyel ekstrem şartlar oltacıyı daha abartılı envanter edinmeye itebiliyor , ikincisi ve bence en önemlisi de örnekler isek alabileceğiniz makinanın boyu ile materyal ve fiyat aralığından en iyi denklemi çıkarabilmektir çıkaramadığımız durumlar da ki özellikle fiyat aralığında , ne yapalım madem o serçe kadar hafif çelik gibi inatçı magnezyumu alamıyorum , az daha büyük olsun ağır olsun tatminkar olsun sağlam olsun ve elbette en önemlisi param buna yetiyor bu olsun , durumlarından ibaret durumumuz vesselâm , yoksa elinize miniminnacık bir van staal alabiliyorsanız istisnazıs up uzun yıllar oltanın ucundaki herşeyi şüphesiz çekip alırsınız, bu arada şunu da belirtmekte yarar var sonuç olarak bu saydığımız tüm fikirler yegane konfor içindir yoksa hiç biri balık avlamak adına olmazsa olmaz deyildir kanaatimce saygılar..
Cihan bey yorumunuz için teşekkürler. Ne güzel açıklamışsınız, görüşünüze saygı duyduğumu ifade etmek istiyorum. Söylediklerinizi desteklemek adına; örneğin ben büyük balık avcılığında, çıkrık makina falan kullanmam. Şimdi ismini hatırlamıyorum. Timsah resimli olan çile misina (0,80-1 mm) ve bir eldiven. 🙂 Hoşçakalın..