martin_mystere
Yeni Üye
2000 yılından bu yana Istanbul'da yaşarken daha geçen gün balık işine merak sardım. İnternette izledigim videolar çocukluğumdaki hobimi hatırlatti ve shimano catana dx 2.70 ve shimano exage 2500 makina ile başlangıç yapacağım.
Ilk teleskopik oltam ile Ankara'da Gölbaşı'nda 50 cm boyunda bir turna yakalamıştım ki o zaman pek balık olmayan bir göl icin yakaladığım balik hem benim hem de diger oltacılar icin bayağı bir heyecan yaratmıştı.
Umarım yeni takım ile daha keyifli avlar gecirecegim. Forum ve internet sayesindr artık balikçılık ile ilgili çok fazla paylaşım yapılıyor ve benim gibi acemiler de bundan nasipleniyor 🙂
Bu vesileyle herkese iyi forumlar dilerim...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ilk teleskopik oltam ile Ankara'da Gölbaşı'nda 50 cm boyunda bir turna yakalamıştım ki o zaman pek balık olmayan bir göl icin yakaladığım balik hem benim hem de diger oltacılar icin bayağı bir heyecan yaratmıştı.
Umarım yeni takım ile daha keyifli avlar gecirecegim. Forum ve internet sayesindr artık balikçılık ile ilgili çok fazla paylaşım yapılıyor ve benim gibi acemiler de bundan nasipleniyor 🙂
Bu vesileyle herkese iyi forumlar dilerim...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi