İstanbul Anadolu Yakasından Selamlar

Bende anadolu yakasindayim genel olarak soylemek gerekirse lrf pek is yapmiyor hedef baliklarinizda goz onune alindiginda 4.20 bir kamis tercihiniz cok daha verimli olacaktir

Ben 4 seneden beri pendik kartal maltepede avlanıyorum lrf ile birçok balık aldım

Çok teşekkürler. 1 sorum daha olacak belki bilenlere saçma gelecek. LRF olta ile yemli av yapılır mı ? yada çapari takılır mı ?
LRF konusunu çok bilmiyorum ama yapılabilir diye düşünüyorum. Tabi hedefin yemi çok uzaklara göndermek değilse.

Ben 3 aydir avlaniyorum 2 eskina ve birsuru iskorpit ve kaya tuttum hocam birgun bende katilmak isterim isin inceliklerini ogrenmek acisindan
İyi akşamlar hangi saatlerde avlaniyorsunuz lrf ye basliyacagim da
Araştırma içerisindeyim

Aralık ayından sonra Lrf pek tat vermiyor hem rüzgar hem de kıyıdaki balık dibe çekiliyor ocak-şubat-mart ayları harici diğer zamanlar havanın el verdiği sürece avlanabilirsiniz genelde gece Lrf için daha uygun

Merhaba, ismim Betül, her ne kadar balık tutmak denilince kadın akıllara gelmesede çocukluktan beri balık tutmayı çok seviyorum. Çocukluğumda bambu lara misina bağlayıp çekirge ile derede balık tutarak başlamıştım. Daha sonra eşimle birlikte sarayburnunda çapari ile istavrit avı yaptık o dönem sevgili idik. Evlendikten sonra anadolu yakasına taşındık ve iş telaşesi evlilik derken araya zaman girdi. Son zamanlarda youtube üzerinden lokman yusi ve balık günlüklerine çok fazla vakit harcıyorum. Biliyorum marmara bölgesinde antalyanın denizi gibi bol balık yok ama heveslenmiyor değilim. Şimdi yeni bir olta seti almak istiyorum. Bütcem 350 tl civarı, surf kamış çok ağır geldiği için daha hafif bir kamış set bakıyorum ve istavritten başka balıklarda yakalamak istiyorum. Jig, rapala vb sahte yemlerle. Çok fazla bilgim yok sadece izlediğim kadarı ile. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Selamlar

Merhaba Betül hanım aramıza hoş geldiniz forumdaki ustalar size yardımcı olacaktır. İyi forumlar...

Merhaba Betül hanım aramıza hoş geldiniz forumdaki ustalar size yardımcı olacaktır. İyi forumlar...
Merhabalar hoşbuldum, bilen kişilerden yardım bekliyorum. Bir bilene daha sordum, spin set al dediler. Benim merak ettiğim spin set ile Lrf set arasındaki fark nedir?

Back