Ok🙂Özelden numaranızı atabilirseniz gün belli oldugunda ararım mutlaka
Ok🙂Özelden numaranızı atabilirseniz gün belli oldugunda ararım mutlaka
Iyi sabahlar herkese
Günler kısaldı aslında 16:30 gibi suda olmak lazım tam hava kararırken olan bir curcuna var ama 18:30 a kadar binebilirizKaç gibi çıkıyorsunuz? İşten çıkıp yetişme durumuna bakalım. @Selahattin
Bu hafta gezmeye adadım kendime Selo ama geldim bugün döndüm Türkiyeye 😀@senihcan olsaydı ah ulen kaderin gözü kör olsun, açaydım kollarımı gitme diyeydim 🙂
Hoşgeldin, canım senin gelmenle balıklar gitti ne hikmetse 😀Bu hafta gezmeye adadım kendime Selo ama geldim bugün döndüm Türkiyeye 😀
Valla hiç sallama duydum dişliler benim gittiğimi duyunca kaçmış istavrit basmış boğazı 😀 Ama geldim bak bu hafta coşacaklar 😀Hoşgeldin, canım senin gelmenle balıklar gitti ne hikmetse 😀
Valla hiç sallama duydum dişliler benim gittiğimi duyunca kaçmış istavrit basmış boğazı 😀 Ama geldim bak bu hafta coşacaklar 😀
Ehuehe valla Selo oltamız suda olsun balık olsun olmasın bize hep sefa 😀 Balıkta gelirse off keyif üstüne keyif 😀 Ayarlayalım birlikte bir av şuan çok yorgunum kaşıntı daha başlamadı 😀 Tahminen yarın başlar 😀Valla o kadar cefasını çektin şu yemlinin sefasını da sürersin inşallah tabi ben de yanındayken 😀