seco
Üye
OkÖzelden numaranızı atabilirseniz gün belli oldugunda ararım mutlaka
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
OkÖzelden numaranızı atabilirseniz gün belli oldugunda ararım mutlaka
Iyi sabahlar herkese
Günler kısaldı aslında 16:30 gibi suda olmak lazım tam hava kararırken olan bir curcuna var ama 18:30 a kadar binebilirizKaç gibi çıkıyorsunuz? İşten çıkıp yetişme durumuna bakalım. @Selahattin
Hoşgeldin, canım senin gelmenle balıklar gitti ne hikmetseBu hafta gezmeye adadım kendime Selo ama geldim bugün döndüm Türkiyeye![]()
Valla hiç sallama duydum dişliler benim gittiğimi duyunca kaçmış istavrit basmış boğazıHoşgeldin, canım senin gelmenle balıklar gitti ne hikmetse![]()
Valla o kadar cefasını çektin şu yemlinin sefasını da sürersin inşallah tabi ben de yanındaykenValla hiç sallama duydum dişliler benim gittiğimi duyunca kaçmış istavrit basmış boğazıAma geldim bak bu hafta coşacaklar
![]()
Ehuehe valla Selo oltamız suda olsun balık olsun olmasın bize hep sefaValla o kadar cefasını çektin şu yemlinin sefasını da sürersin inşallah tabi ben de yanındayken![]()