Maşallah...Akşam koştura koştura indim sahile. Trafiğe yakalanmamak için ve kaza yapmamak için ama telaşla. Yemi tezgahtan aldım. Berbattı. Balıkçıyada söyledim. Ben o balığı ne satarım nede yerim. Ama başka çarem yoktu. Bayat balığı aldım. Kokmuştu resmen. Neyse merada millet toplanmış istavrit çekmişler çapari ile her kovada 15-20 tane en az. Fazlasına gerek yok. Yemliye yatıracaklar. Hatta yatıranlar ve alanlar var. Saat 18.00. Üç beş çapari. Derken 15 tanede istavrit ben aldım. Boylar iri. İki iğneli mantara sığmaz. Mecburen 3 iğneli takım açtım. Saat 19.00 da yatırdım oltayı. Ara ara yağmur. Ara ara rüzgar. Allahtan fazla rüzgar yapmadı. Yanımdaki kamış hibritti. Yaprak gibi sallanıyordu. Çok şükür tavalık çıktı. Sağolsun yaşlı amcamız haracını kestikten sonra 12 tane ile döndüm. Çok şükür. Balık yine çok açıkta değildi. Çok kıyıdada değildi. Orta mesafelerde 60-70 metrelerde aldım balığı. Arada 3-5 istavritte çıktı, canlı taze yem. Kalan yemleri arkadaşlara bırakıp 02.00 de bıraktım avı.
111034 dosyayı görüntüle