yalcinnoguzz
Aktif Üye
Maşşallah tebrikler güzel keyifli av olmuş 🙂
Set upper hangi renkler iş yaptı ?
Fuyajyo ve ayu rengi çalıştı bende fakat etrafımda saçma sapan renklerle turna sahteleriyle alan oldu 🙂
Maşşallah tebrikler güzel keyifli av olmuş 🙂
Set upper hangi renkler iş yaptı ?
tebrikler. yine tıklım tıklım mı orasıFuyajyo ve ayu rengi çalıştı bende fakat etrafımda saçma sapan renklerle turna sahteleriyle alan oldu 🙂
tebrikler. yine tıklım tıklım mı orası
Oğuz başkandan bize sekenler 🙂Bu akşam Üsküdar spin avı
Saat 18:00 - 20:00 arası yaptı balık.
Sahte setupper 97.
Kaldırırken düşenler, yolda kaçanlar derken elimizde kalan bunlar oldu. Merada olan herkes en az 5-6 parça aldı sanırım. 111399 dosyayı görüntüle
tebribrikler. güzel av olmuş. 8 den sonra sokağa çıkma yasağı mevzusu sorun olmadı mıOğuz başkandan bize sekenler 🙂
Saat: 19:00 -21:00 arası.
Sahte: Kendo Seabass Minnow 125f 21 gram Limon
Havaya dayanamayıp eve döndüm. Merada kalanlar dün gece şov yapmış.
![]()
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim abi. Sokağa çıkma yasağı yarın akşam başlıyor. Bu akşam sadece cafe,avm gibi kısıtlamalar başladı. Ayrıca benim rapor dün akşamındı. Geç paylaştım o yüzden bugün anlaşıldı sanırım 🙂tebribrikler. güzel av olmuş. 8 den sonra sokağa çıkma yasağı mevzusu sorun olmadı mı
Hocam malum mera artık Aşiyan ve çevresinden insan ağırlar oldu. Adım atacak yer kalmıyor 🙂 Dün gece sabaha kadar balık yaptı 80 adete kadar balık olan kovalar var ama kimsenin paylaşacağını sanmıyorum 🙂Dun gece spin ile buraya uye olmayan arkadaslarim cok saglam fotograflar atti uzakdan baka kaldim 🙂
Uzun zamandir spin ile boylesi skorlar gormedim duymadim diyebilirim.
Buradan da vardir birileri gec rapor olarak eklerler haftaya.
SM-N975U1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3 senedir uzagim desem yeridir omer hocam.Hocam malum mera artık Aşiyan ve çevresinden insan ağırlar oldu. Adım atacak yer kalmıyor 🙂 Dün gece sabaha kadar balık yaptı 80 adete kadar balık olan kovalar var ama kimsenin paylaşacağını sanmıyorum 🙂
Bu arada ismen sanki sizi hatırlıyorum. Yanılıyor da olabilirim emin değilim. Bir kaç senedir gelmiyorsunuz galiba.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi