İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu akşam Üsküdar spin avı
Saat 18:00 - 20:00 arası yaptı balık.
Sahte setupper 97.
Kaldırırken düşenler, yolda kaçanlar derken elimizde kalan bunlar oldu. Merada olan herkes en az 5-6 parça aldı sanırım.
IMG_20201120_001106.jpg

Son düzenleme:
Bu akşam Üsküdar spin avı
Saat 18:00 - 20:00 arası yaptı balık.
Sahte setupper 97.
Kaldırırken düşenler, yolda kaçanlar derken elimizde kalan bunlar oldu. Merada olan herkes en az 5-6 parça aldı sanırım. 111399 dosyayı görüntüle
Oğuz başkandan bize sekenler 🙂
Saat: 19:00 -21:00 arası.
Sahte: Kendo Seabass Minnow 125f 21 gram Limon
Havaya dayanamayıp eve döndüm. Merada kalanlar dün gece şov yapmış.
2fb99377bf17a59239faf588d004e4b1.jpg

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oğuz başkandan bize sekenler 🙂
Saat: 19:00 -21:00 arası.
Sahte: Kendo Seabass Minnow 125f 21 gram Limon
Havaya dayanamayıp eve döndüm. Merada kalanlar dün gece şov yapmış.
2fb99377bf17a59239faf588d004e4b1.jpg

tebribrikler. güzel av olmuş. 8 den sonra sokağa çıkma yasağı mevzusu sorun olmadı mı

tebribrikler. güzel av olmuş. 8 den sonra sokağa çıkma yasağı mevzusu sorun olmadı mı
Teşekkür ederim abi. Sokağa çıkma yasağı yarın akşam başlıyor. Bu akşam sadece cafe,avm gibi kısıtlamalar başladı. Ayrıca benim rapor dün akşamındı. Geç paylaştım o yüzden bugün anlaşıldı sanırım 🙂

Dun gece spin ile buraya uye olmayan arkadaslarim cok saglam fotograflar atti uzakdan baka kaldim 🙂
Uzun zamandir spin ile boylesi skorlar gormedim duymadim diyebilirim.
Buradan da vardir birileri gec rapor olarak eklerler haftaya.

SM-N975U1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dun gece spin ile buraya uye olmayan arkadaslarim cok saglam fotograflar atti uzakdan baka kaldim 🙂
Uzun zamandir spin ile boylesi skorlar gormedim duymadim diyebilirim.
Buradan da vardir birileri gec rapor olarak eklerler haftaya.

Hocam malum mera artık Aşiyan ve çevresinden insan ağırlar oldu. Adım atacak yer kalmıyor 🙂 Dün gece sabaha kadar balık yaptı 80 adete kadar balık olan kovalar var ama kimsenin paylaşacağını sanmıyorum 🙂
Bu arada ismen sanki sizi hatırlıyorum. Yanılıyor da olabilirim emin değilim. Bir kaç senedir gelmiyorsunuz galiba.

Hocam malum mera artık Aşiyan ve çevresinden insan ağırlar oldu. Adım atacak yer kalmıyor 🙂 Dün gece sabaha kadar balık yaptı 80 adete kadar balık olan kovalar var ama kimsenin paylaşacağını sanmıyorum 🙂
Bu arada ismen sanki sizi hatırlıyorum. Yanılıyor da olabilirim emin değilim. Bir kaç senedir gelmiyorsunuz galiba.

3 senedir uzagim desem yeridir omer hocam.
Ev,bark çoluk çombalak olunca baya bir uzak kaldim diyebilirim.
Bu sezonda korona vs olunca babalari yalniz birakmamak icin bodrumda kaldik.
Hatirlarsiniz muhakkak cunku bizim malum meranin hemen ustunde koruda oturuyordum ben.Sezon icinde nerdeyse her gun ordaydim diyebilirim.Is yeride emniyetin hemen arkasindaki tekel oldufu icin gunduz gece her daim takipteydim park ve emniyet arasini 🙂
3 5 sene oncesi bizim takildigimiz yere o kadar yabanci gelmiyordu ama tabi duyulunca diyecegimde duyulmasina gerek yok potansiyeli olan yer malum

Back