İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese merhaba uzun bir aradan sonra sezonu açmak nasip oldu.
Saat 23:00~03:45 arası spin avıdır.
Anadolu yakası.
Balıklar 35-40 cm civarı.
Balık ara ara giriyor. Boylar hep iri. Çoookkk kalabalık var. Saatler geçtikçe sayı artıyordu.Bir ara saydım 60 kişiden fazlaydık. O yüzden bol bol oturmayı tercih ettim ve katlanılmayacak kadar kalabalık olunca kaçtım. Gecen seneki bol balık spinci sayısını 3 katına çıkarmış 🙂
Bulunduğum süre boyunca o kalabalığa rağmen çıkan balık sayısı 20 filandır.
Herkese güzel bir sezon diliyorum.
5c6bd21d49bcbf0dd6b2bdd97e42dcd4.jpg

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstanbul boğazında spinin tadı kaçtı artık malesef. Balık yokken bile aşırı kalabalık. Balık olsa neler olacak düşünemiyorum bile.
Hocam dün akşam kalabalıktı ama herkesin birbirine saygısı vardı. O yüzden 3-4 saat tahammül edebildim.Sıkışık meralarda ve orayı tapulamış dik dik konuşan tiplere çoğumuz aşinayız. Bu kalabalıkta o noktaları düşünüyorum da daha sezon tam başlamadan evde oturmak daha hayırlı gibi geliyor.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar, ben de bu sezon ilk lüfer raporumu paylaşayım.

Cuma günü 1:00-6:00 arası Üsküdar'da 2 balık aldım, bir balık rapalaya kafada girdiği için rapalayı alıp gitti. Yakışıklılardan birinin resmini çekmiştim;

IMG_20210918_061320.jpg

Cumartesi günü yine Üsküdar'daydım. Gece 12:00-6:30 arası tek bir vuruş olmadı.

Pazar günü akşam suyunda turna için terkosa gittim, gece 21:30 gibi dönüşte cubukluya uğradım. Biz gelmeden önce hiç balık çıkmamış, tam oltayı açtığımda küçük bir sürü girdi ard arda 3 balık çıktı biri bana denk geldi. Ardından hareket olmayınca 1:30 saatlik avdan sonra geceyi sonlandırdım.

IMG_20210919_223925.jpg

Son düzenleme:
Merhaba,

Anadolu yakası bu sabah 04:00-6:30 arası avda saat 5:00 civarı aldım. Yaklaşık 32 cm geldi. Aldığım balık dışında tek vuruş oldu başkada bişi olmadı.

Blueromance 20-60
Daiwa vertice 140F Pinkhead

b89eb8fd09a990bf99a2aec910e6135a.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back