SalomonFishing
Üye
Maşallah sezon yavaş yavaş açılıyor heralde, kurşun arkasından balık alan oldu mu spin haricinde
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
TebriklerMerhaba,
Anadolu yakası bu sabah 04:00-6:30 arası avda saat 5:00 civarı aldım. Yaklaşık 32 cm geldi. Aldığım balık dışında tek vuruş oldu başkada bişi olmadı.
Blueromance 20-60
Daiwa vertice 140F Pinkhead
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu kadar azme de gelmeseydi bu balık ayıp etmiş olurdu.Merhabalar, ben de bu sezon ilk lüfer raporumu paylaşayım.
Cuma günü 1:00-6:00 arası Üsküdar'da 2 balık aldım, bir balık rapalaya kafada girdiği için rapalayı alıp gitti. Yakışıklılardan birinin resmini çekmiştim;
Ekli dosyayı görüntüle 116568
Cumartesi günü yine Üsküdar'daydım. Gece 12:00-6:30 arası tek bir vuruş olmadı.
Pazar günü akşam suyunda turna için terkosa gittim, gece 21:30 gibi dönüşte cubukluya uğradım. Biz gelmeden önce hiç balık çıkmamış, tam oltayı açtığımda küçük bir sürü girdi ard arda 3 balık çıktı biri bana denk geldi. Ardından hareket olmayınca 1:30 saatlik avdan sonra geceyi sonlandırdım.
Ekli dosyayı görüntüle 116571

Teşekkür Şeref abi, boşuna dememişler azimli sıçan duvarı delermişBu kadar azme de gelmeseydi bu balık ayıp etmiş olurdu.
Tebrikler
Her zaman rast gelsin
Üstad merhaba, maket 26 gr. Rüzgarlı havada bu maket daha faydalı oluyor. Diğer kamışım 10-30 atarlı, bu maket için esnek kalıyor.Bu kadar azme de gelmeseydi bu balık ayıp etmiş olurdu.
Tebrikler
Her zaman rast gelsin
İzmariti fleto şeklinde mi yoksa canlı bırakma mı yapıyorBen spin yapıyorum fakat tek tük balik alınıyor, yem olarak şuan için istavrit yerine izmarit öneririm. 2 gece önce Üsküdar'da yan yana yemli yapan 3 kişiden, izmarit atan 3 lüfer alırken taze istavrit atan 2 kişiye vuruş dahi olmadı.