İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi günler. İstanbul'daki üyeler arasında kıyıdan veya tekneden balık avı organizasyonları veya toplanma olursa katılmak isterim.
En son ne zaman bu şekilde bir organizasyon yapıldı bilmiyorum yapılabilirmi onu da bilmiyorum işin açıkçası olsa güzel de olabilir tabi

Yakın zamanda yemli deneyen var mı?haftasonu kalender e gitmeyi düşünüyorum.

Herkese selamlar olsun arkadaşlar,

İstanbulda yaşıyorum ocak sonuna doğru başlamayı düşünüyorum bütçem az olduğu için Decathlondan olta alacağım yorumları yüksek bi ürün buldum (link) almak istediğim ürün bu daha önce kullanan var mı makinesi metal değil o yüzden kafam karışık biraz ama sonuçta başlangıç için alacağım seneye yaz sonunda yükseltme yapabilirim heralde gitmeyi düşündüğüm yerler öncelikle silivri saat 11 - 20 arası kalabilirim oralarda yaza doğru saat ileri çekebilir öğrendiğim kadarıyla hedef balık mırmır arada boğaza da gidebilirim silivri selimpaşa civarı daha önce deneyim eden aranızda var mıdır yeni yılda balık durumu nasıl olur yardımcı olursanız sevinirim...

Not: Alternatif olarak (link) bu ürün de var metal makineli ama misina yok kendinde ne tavsiye edersiniz

Merhaba, o set boğaz için çok uygun değil. Akıntısı düşük yerde istavrit avı yapabilirsiniz, ya da köprüde kullanabilirsiniz ama boğazda kurşun arkası veya yemli ava uygun değil, zorlama olur. Bu arada makina ve kamış ip ile kullanıma da uygun değil. Marmara kıyılarında iş görür.

Bugün Palamutta 8-11cm’lik sahtelerden daha çok ufak ince sahtelerin (cm ve modeli nedir bilmiyorum) iş yaptığını gördüm. Oscar willy ile 1 tane alamadım, yanımdaki kardeş maşallah 3-4 aldı

Bugün Palamutta 8-11cm’lik sahtelerden daha çok ufak ince sahtelerin (cm ve modeli nedir bilmiyorum) iş yaptığını gördüm. Oscar willy ile 1 tane alamadım, yanımdaki kardeş maşallah 3-4 aldı
Aragon’un sahteleri hem hesaplı hem de iş yapıyor 6 cm 3 gr olması lazım. Ben memnunum bir dene istersen.

Bugün kandilli parkı efsane palamut yapmış hava kararmadan akşam yemli atmak için istavrit tutmaya gittim akşam üstü parka bir girdim her kovada 7-8 palamut koca koca sonuna gittiğim için alamadım malesef Üzüldüm surf takım yeni yaptım sayılır henüz skorum yok istavrit dışında🙂

Dün Hayalkahvesine gittim. Sabah 9 gibi ordaydım. 1 balık 9da çıktı ve kesti. 11'de tekrar başladı. 4 tane nasip oldu. 1 tane de kıyıya 5-10 metre kala iğneyi açarak kurtuldu. Gelenlerin büyüğü 1.2 kiloydu. Ne kol kaldı ne omuz 🙂 .Anlık 2-3 tane çıkıp sonra mola veriyodu balıklar. Çekerken ipi kopanlar da oldu. Otobüste ayakta duracak halim kalsın diye 3 gibi çıktım. Yoksa hala devam ediyordu.

hayalkahvesi.jpg

Dün Hayalkahvesine gittim. Sabah 9 gibi ordaydım. 1 balık 9da çıktı ve kesti. 11'de tekrar başladı. 4 tane nasip oldu. 1 tane de kıyıya 5-10 metre kala iğneyi açarak kurtuldu. Gelenlerin büyüğü 1.2 kiloydu. Ne kol kaldı ne omuz 🙂 .Anlık 2-3 tane çıkıp sonra mola veriyodu balıklar. Çekerken ipi kopanlar da oldu. Otobüste ayakta duracak halim kalsın diye 3 gibi çıktım. Yoksa hala devam ediyordu.

125385 dosyayı görüntüle
Otobüsü düşünerek o kaynağı mı bıraktın, akşam arasaydın ben alırdım gelip seni 🙂

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Otobüsü düşünerek o kaynağı mı bıraktın, akşam arasaydın ben alırdım gelip seni 🙂

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence ucu bucağı yok bu işin. Orda en çok tutan 2. kişiydim sanırım. 6 saatte 4 balık da çok sayılmaz. Hele 11de balık çıkmaya başladıktan sonra nerdeyse hiç oturmadım. Nerde durcağını bilmek lazım. Ama bi yandan yorulduğum iyi oldu, sağlam spor yaptım.

Back