İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün macrocenter önü akşamüstünden 8e kadar birer ikişer çinekop alan oldu sonra azaldı. 15-20 cm balıklar gönül rahatlığıyla kovalara atıldı.

Dişli sezonunu Kartal'da yemli skoru ile açıktan sonra bir de spinde şansımızı deneyelim dedik. Dün akşam @OmerAydın ile beraber Anadolu yakasında indik boğaza. Skor tatmin etmese de boş dönmedik. Sağdaki 24 soldaki 21-22 cm civarında ölçüldü. Kaba taslak 20:30-23:00 arası bol dinlenmeli bir avdır.

Her iki balıkta 7-35 kamışla ve zipbaits 110s surf driver ile alındı. ( Fotoğrafta yer alan duo'lar kurulama amaçlı kutu dışındalar dün skor yapmadılar). Ufak ufak her bölgeden haber ve raporlar gelmeye başladı. Artık deneyen alır diye düşünüyorum.

Herkese rastgele....

Dosyalar

• 96ac51f7-d652-4441-a4f6-04c6c8f61031.jpg
    96ac51f7-d652-4441-a4f6-04c6c8f61031.jpg
    79.9 KB · Okunma: 119
Herkese kazasız belasız bir sezon geçirmesini temenni ediyorum , dün akşam Anadolu yakası boğaz hattı yemli güzel av vermiş özellikle kuleli , kanlıca tarafıda spinde vermeye başladı ağırlıklı olarak dalarlı maket

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dün macrocenter önü akşamüstünden 8e kadar birer ikişer çinekop alan oldu sonra azaldı. 15-20 cm balıklar gönül rahatlığıyla kovalara atıldı.
Ve bu adamlar facebookta bağıra bağıra bir markanın yüzü olarak o balıkları videoya çekiyorlar , millet bunları tebrik ediyor..
Sorsan hepsi vicdani limitçi..
zatne balığın çıktığı alan max 5 metrekare...

Ve bu adamlar facebookta bağıra bağıra bir markanın yüzü olarak o balıkları videoya çekiyorlar , millet bunları tebrik ediyor..
Sorsan hepsi vicdani limitçi..
zatne balığın çıktığı alan max 5 metrekare...
hangi marka acaba bu, yazarsanız aklımızda bulunsun almayalım

Gördüğüm tek lüfer kaşıbeyazla macro arasında bomboş yerde iki kişi avlananların kovasındaydı. Yemli yapanlar da balık olmadığını söyledi.

Gördüğüm tek lüfer kaşıbeyazla macro arasında bomboş yerde iki kişi avlananların kovasındaydı. Yemli yapanlar da balık olmadığını söyledi.
Lüfer için şiki şiki baba filmi gibi yapmamız lazım. Bir merdiven bulacağız ben av yaparken sen merdivenden inicen, inerken ooo abi iyi akşamlar rastgele diycen bende Emre yetiş Emre diycem 🙂 neydi o balık bee.

Herkese merhaba, bende dün anadolu yakası lrf ile 99 parça istavrit aldım boylar çok iyiydi, çokta fazla düşürdüm. Balıkların tamamını benimle birlikte hayatında 3. kez balığa gelen çocukluk arkadaşıma verdim, ilk 2 avda boş dönmüştük 🙂 2 gram jighead lucky john silikon turuncu renkle çalıştık.

Herkese merhaba, bende dün anadolu yakası lrf ile 99 parça istavrit aldım boylar çok iyiydi, çokta fazla düşürdüm. Balıkların tamamını benimle birlikte hayatında 3. kez balığa gelen çocukluk arkadaşıma verdim, ilk 2 avda boş dönmüştük 🙂 2 gram jighead lucky john silikon turuncu renkle çalıştık.
Gerçekten başarılı bir av olmuş bu mevsimde ve bu dönemde 99 parça isto çok büyük rakam tebrik ederim..

Back