emreaktas
Aktif Üye
dün macrocenter önü akşamüstünden 8e kadar birer ikişer çinekop alan oldu sonra azaldı. 15-20 cm balıklar gönül rahatlığıyla kovalara atıldı.
Ve bu adamlar facebookta bağıra bağıra bir markanın yüzü olarak o balıkları videoya çekiyorlar , millet bunları tebrik ediyor..dün macrocenter önü akşamüstünden 8e kadar birer ikişer çinekop alan oldu sonra azaldı. 15-20 cm balıklar gönül rahatlığıyla kovalara atıldı.
Ve bu adamlar facebookta bağıra bağıra bir markanın yüzü olarak o balıkları videoya çekiyorlar , millet bunları tebrik ediyor..
Sorsan hepsi vicdani limitçi..
zatne balığın çıktığı alan max 5 metrekare...
hangi marka acaba bu, yazarsanız aklımızda bulunsun almayalımVe bu adamlar facebookta bağıra bağıra bir markanın yüzü olarak o balıkları videoya çekiyorlar , millet bunları tebrik ediyor..
Sorsan hepsi vicdani limitçi..
zatne balığın çıktığı alan max 5 metrekare...
dün macrocenter önü akşamüstünden 8e kadar birer ikişer çinekop alan oldu sonra azaldı. 15-20 cm balıklar gönül rahatlığıyla kovalara atıldı.
Lüfer için şiki şiki baba filmi gibi yapmamız lazım. Bir merdiven bulacağız ben av yaparken sen merdivenden inicen, inerken ooo abi iyi akşamlar rastgele diycen bende Emre yetiş Emre diycem 🙂 neydi o balık bee.Gördüğüm tek lüfer kaşıbeyazla macro arasında bomboş yerde iki kişi avlananların kovasındaydı. Yemli yapanlar da balık olmadığını söyledi.
Gerçekten başarılı bir av olmuş bu mevsimde ve bu dönemde 99 parça isto çok büyük rakam tebrik ederim..Herkese merhaba, bende dün anadolu yakası lrf ile 99 parça istavrit aldım boylar çok iyiydi, çokta fazla düşürdüm. Balıkların tamamını benimle birlikte hayatında 3. kez balığa gelen çocukluk arkadaşıma verdim, ilk 2 avda boş dönmüştük 🙂 2 gram jighead lucky john silikon turuncu renkle çalıştık.