Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

Canyldz

Üye
Adı
Can
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum abiler

1-

2-

Bir set alıcam arada kaldım yardımcı olur musunuz acemiyim

lapin

Daimi Üye
Adı
Mert S.
siz yüklemiş olabilirsinizde
Biz ( ben ) niye açamıyorum. İzleyemiyorum. Bendemi sorun??
Yöneticiye sormak lazım şu an iletiye gidip videoyu oynatabiliyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Badisönmez

Aktif Üye
Video ekleyebiliyormuyum diye test ettim ve ilk videoyu yükledim :) bol akıntı 1 suya iade Anadolu Yakası
Ekli dosyayı görüntüle 103804
The requested URL /data/video/103/103804-66c6d307e3c97d305aa01547a3b4b6f4.mp4 was not found on this server. Yani video tırt, yada bende mi tırt???
sonuçta alışmak gerekecek sanırım bu dizayna ama her 2 yorum arası reklam, çoklu mesaj görünümünü bulamadım (50 bildirim, 100 bildirim) bunlar umarım eklenir çünkü bunaldım aramaktan, genelde yenilemek için önce alt yapı hazırlanır ama malum bizim ülkede bir çok şey yapılır sonra sorun çıkarsa düzeltilir... hadi bakalım, başta soğuk ama girince alışırız herhalde :D

lapin

Daimi Üye
Adı
Mert S.
The requested URL /data/video/103/103804-66c6d307e3c97d305aa01547a3b4b6f4.mp4 was not found on this server. Yani video tırt, yada bende mi tırt???
sonuçta alışmak gerekecek sanırım bu dizayna ama her 2 yorum arası reklam, çoklu mesaj görünümünü bulamadım (50 bildirim, 100 bildirim) bunlar umarım eklenir çünkü bunaldım aramaktan, genelde yenilemek için önce alt yapı hazırlanır ama malum bizim ülkede bir çok şey yapılır sonra sorun çıkarsa düzeltilir... hadi bakalım, başta soğuk ama girince alışırız herhalde :D
keşke yüklemeseymişim kaos oldu valla :)

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
keşke yüklemeseymişim kaos oldu valla :)
kaos olmadıda aslında.
başta bir sorunu yazdım. şimdi ikincisini yazarsam üyelikten olucam diye ;) mecburen size yönlendirdim soruyu...
zamanla oturacak bazı şeylerde tabii alıştığımız bir şeyler varken her şey bir anda değişince ilk tepkilerimiz biraz sert oldu.
düzelecek inşallah.

Adı
Çağrı
Saat 14.00-18.00 arası çubukludaydım. Bol bol kraça vardı. Açığa atabilenler istavrit aldılar ama bir hayli uzaktaydı istavritler. Kaliteli kamışa baktı yani.

Kuleli’de durum neydi haberi olan var mı? Dün öğleden sonra çok seyrek de olsa iri istavrit geliyordu.

hamdialev

Daimi Üye
Adı
Hamdi ALEV
Kan Grubu
O Rh Negatif
Saat 14.00-18.00 arası çubukludaydım. Bol bol kraça vardı. Açığa atabilenler istavrit aldılar ama bir hayli uzaktaydı istavritler. Kaliteli kamışa baktı yani.

Kuleli’de durum neydi haberi olan var mı? Dün öğleden sonra çok seyrek de olsa iri istavrit geliyordu.
Bu rüzgarlarda kuleliye uzaktan bakın anca o da manzara olsun diye

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif

Sabah 08:00-10:00 arası kanlıcadaydım 2 kiloya yakın istavrit aldım, kıraça yoktu. Çok uzak atışa gerek de yoktu, dibi bulan doldurdu çaparileri. Ben takımları topladığımda devam ediyordu balık..

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

finansaldanışman

Aktif Üye
Adı
Erdem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Öncelikle yeni değişimler hayırlı olsun.Üye sayımızın artması sonucu gelen mecburi bir güncelleme olmuş sanırım.Tabi üye ve yorum sayısı artınca gelen reklamlar da doğal olarak fazlalaşmış.Umarım eski tat kaybolmaz.
Neyse ki nihayet boğazdan balık raporları tekrardan paylaşılmaya başlanmış.Bende hafta başı bir gitmiştim evet balık açıktan ve dipten gelmesine rağmen kovaya koymakta güçlük yaşatıyordu.Her seferinde 8li 10 lu çekmeme rağmen kovaya giren balık sayısı 1 yada 2 olabiliyordu.Sonuçta eve sadece 1 kilonun altında bir balıkla dönebildim hesabı siz yapın.
İşin ilginci ben genelde çift kamışla ava çıkarım ve ayrı takımlar kullanırım ancak 12 nolu iğneye tek tük balık gelirken 13 no ya dolu geliyordu.Tabi 125 gr kurşun ve uzak erim için birde surf kamışı kullanınca hissiyat zayıf,bel ve kol da yanmalar kaçınılmaz oluyordu.
Ancak 2 tane balık tutmaya çalışan teyze fizik kurallarını hiçe sayan bir olta yakalama çabasındaydılar.Akıntının ters tarafındaki tüm olta takımlarını yakalamayı başarabildiler.:)Balık tuttuklarını ise göremedim.Ancak toplanıp gittiklerinde güzel bir halay çekildiğini hatırlıyor gibiyim.:)
Sonuçta balık avı keyif işi benim için.O nedenle herkese bol keyifli avlar dilerim.
Rastgele..