siz yüklemiş olabilirsinizde
Biz ( ben ) niye açamıyorum. İzleyemiyorum. Bendemi sorun??
Yani video tırt, yada bende mi tırt? sonuçta alışmak gerekecek sanırım bu dizayna ama her 2 yorum arası reklam, çoklu mesaj görünümünü bulamadım (50 bildirim, 100 bildirim) bunlar umarım eklenir çünkü bunaldım aramaktan, genelde yenilemek için önce alt yapı hazırlanır ama malum bizim ülkede bir çok şey yapılır sonra sorun çıkarsa düzeltilir... hadi bakalım, başta soğuk ama girince alışırız herhalde 😀Video ekleyebiliyormuyum diye test ettim ve ilk videoyu yükledim 🙂 bol akıntı 1 suya iade Anadolu Yakası
The requested URL /data/video/103/103804-66c6d307e3c97d305aa01547a3b4b6f4.mp4 was not found on this server. Yani video tırt, yada bende mi tırt???
sonuçta alışmak gerekecek sanırım bu dizayna ama her 2 yorum arası reklam, çoklu mesaj görünümünü bulamadım (50 bildirim, 100 bildirim) bunlar umarım eklenir çünkü bunaldım aramaktan, genelde yenilemek için önce alt yapı hazırlanır ama malum bizim ülkede bir çok şey yapılır sonra sorun çıkarsa düzeltilir... hadi bakalım, başta soğuk ama girince alışırız herhalde 😀
keşke yüklemeseymişim kaos oldu valla 🙂
Bu rüzgarlarda kuleliye uzaktan bakın anca o da manzara olsun diyeSaat 14.00-18.00 arası çubukludaydım. Bol bol kraça vardı. Açığa atabilenler istavrit aldılar ama bir hayli uzaktaydı istavritler. Kaliteli kamışa baktı yani.
Kuleli’de durum neydi haberi olan var mı? Dün öğleden sonra çok seyrek de olsa iri istavrit geliyordu.

Aynen. Belki renklendirmeyle daha anlaşılırHocam farklılığı severim fakat bu konsepti beğenmedim
Sabah 08:00-10:00 arası kanlıcadaydım 2 kiloya yakın istavrit aldım, kıraça yoktu. Çok uzak atışa gerek de yoktu, dibi bulan doldurdu çaparileri. Ben takımları topladığımda devam ediyordu balık..Saat 14.00-18.00 arası çubukludaydım. Bol bol kraça vardı. Açığa atabilenler istavrit aldılar ama bir hayli uzaktaydı istavritler. Kaliteli kamışa baktı yani.
Kuleli’de durum neydi haberi olan var mı? Dün öğleden sonra çok seyrek de olsa iri istavrit geliyordu.