İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Fiber botla çıktığımız zaman balığın bütün gün canlı kalması için ip livar alayım diyorum. Alttaki gibi ip livarlardan kullanan var mı acaba? Örgü sıklıkları nasıl? İstavriti sardalyeyi kaçırır mı kullanan bilen var mı?

(link)

104098 dosyayı görüntüle
N11 de pinorex bez livar var. Öneririm.

Yok kullanmıyorum o konu hakkında da tam bilgiye sahip değilim sadece ince misina üzerine belli bir uzunlukta kalın misina bağlıyorsun diye biliyorum
Forumda şok konusunda bir çok bilgi mevcut. Araştırma yaparsanız tam istediğiniz bilgiyi bulabilirsiniz. Şok'a misina yerine ip te kullanabilirsiniz. 0.18\ 0.22 Arası .

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@fasalisso ses kontrol 1-2 deneme 🙂 keremmmmmm Nerelerdesin 🙂)
85c955eb670a3fafa1a416df36304b24.jpg

E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tecrübeli abilerimden bilgi alacaktım. Yardımcı olur musunuz? 150-250 gr arası atarlı kamışım var. Boğazda kurşun arkası için aldım. Fakat kullandığım misinadan mı kaynaklı bilmiyorum.(Benden de kaynaklı olabilir) Oltaya biraz abanınca misina patlıyor. Sağ da sol da gördüğüm kişiler kırbaç gibi savururken ben biraz zorlamaya çekiniyorum. Kendimi bildiğimden sadece kurşun takıp atış denemeleri yapıyorum Bana misina ya da ip önerebilir misiniz? Kullandığım takımda decathlonun malzemeleri.
SURF SALTARIX 420
MERIDIAN 5000 YARI AĞIR MAKİNE CAPERLAN
FLUORO KAPLAMA BALIKÇILIK MİSİNASI - 250 M - ŞEFFAF - LİNE RESİST CAPERLAN - 0.35 MM
Adı geçen Decathlon kamış ve makinesi bir yere kadar idare eder. Ama kurşun arkası için çok fazla abanmamanı tavsiye ederim.
Decathlon dan alınan misinalara gelince; direkt çöp. Fiyatı dikkatimi çektiği için özellikle incelemiştim 0.30 luk misinayı elimle koparmıştım.
Kurşun arkası için misina değil ip tavsiye ederim. 0,14 veya 0,16 lık 4 kat örgü ip. Ama 0.26 lık ipten mutlaka şok bağla.
Fiyat performans olarak en uygunu kendo

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back