İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kar gelmeden son bir kaçamak yapiyim dedim , balık baya açık ve dipteydi . İhtiyacım kadar alip avı sonlandırdım .

Screenshot_20200204-162301_Instagram.jpg

İstavrit devam ediyor mu boğazda bilgi verebilecek var mı arkadaşlar

tarabya kalender emirgan baltalimanı
Cumartesi pazar pazartesi
Güzel istavrit yaptı. Yanlız iri balık sabah 08 ile 10 a kadar ara ara geliyor. Sonrası boylar hep ufak.
125-150 gram arası açık atabilirseniz 2-3-5 iri boylar denk geliyor. Yakından gelen hep kraçe. Tuttuğunuz 10 balıktan ancak 2-3 tanesi kovaya alınabilir. İri balık açıkta.

Bugün öğleden sonra beykozda fiber botla çıktık. Balık gayet boldu. Fakat çok enteresan şekilde bir noktada azmanlar gelirken 15-20 metre yana kayınca minicik kıraçalar geliyordu. Sürekli irilerin geldiği noktada kalmaya çalıştık. Bu kadar kısa mesafede boyutların değişmesine şaşırdık. Neticede bir kaç saat içinde bol bol balığımızı aldık avımızı sonlandırdık. Aldığımız balığın bir kısmı fotoğrafta

1580848386153.jpeg

Bu akşam karşılaştığım trajedik manzara.
Dayı dedim nerden geldi bu sazanlar;
Adapazarı ndan dedi...
Belliki ağ atmışlar ne var ne yok toplamışlar. Yazık günah deniz bitti göller barajlar da kuruyacak.
Ben aynalı sazana olta atarken gelip kimlik soran ipn...ler nerdeydi bu balık Adapazarı'ndan sudan çıkıp İstanbul'a gelene kadar. Hadi onu geçtim adam İstanbul'un göbeğinde satıyor...!
Yemin ederim 10 cm balıklar !!!
IMG_20200205_174920.jpg

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu akşam karşılaştığım trajedik manzara.
Dayı dedim nerden geldi bu sazanlar;
Adapazarı ndan dedi...
Belliki ağ atmışlar ne var ne yok toplamışlar. Yazık günah deniz bitti göller barajlar da kuruyacak.
Ben aynalı sazana olta atarken gelip kimlik soran ipn...ler nerdeydi bu balık Adapazarı'ndan sudan çıkıp İstanbul'a gelene kadar. Hadi onu geçtim adam İstanbul'un göbeğinde satıyor...!
Yemin ederim 10 cm balıklar !!!104232 dosyayı görüntüle

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adapazarını yerel köylüsüdür. Jandarma yerel köylüyü genelde pas geçer. Ama siz gece kamp kurun ateşi görsünler anında zıplarlar tepenize.

Back