İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugun Emirgan, 125-150gr ile. Balik ara ara iyidi ve cok iriydi

Dosyalar

• IMG_20200318_164609.jpg
    IMG_20200318_164609.jpg
    47.9 KB · Okunma: 404
  • IMG_20200318_164529.jpg
    IMG_20200318_164529.jpg
    66.3 KB · Okunma: 388
kurşun arkası rapala sistemi ile günün hangi saatlerinde çinekop/sarıkanat alıyorsunuz acaba .. Yenikapı Demir bölgesinde demirdeyim aralıkta yemli ile güzel çinekop almıştım şu sıralar tekrar çinekop yapmaya başladı sanırım dün akşam 1 tane çinekop aldım yemli ile fakat gün içerisinde jig kaşık ve rapala deneyesim var .. Gün içerisinde hangi saatlerde çinekop alabilir miyim .. Bu konuda ustalardan öneri alabilir miyim?

kurşun arkası rapala sistemi ile günün hangi saatlerinde çinekop/sarıkanat alıyorsunuz acaba .. Yenikapı Demir bölgesinde demirdeyim aralıkta yemli ile güzel çinekop almıştım şu sıralar tekrar çinekop yapmaya başladı sanırım dün akşam 1 tane çinekop aldım yemli ile fakat gün içerisinde jig kaşık ve rapala deneyesim var .. Gün içerisinde hangi saatlerde çinekop alabilir miyim .. Bu konuda ustalardan öneri alabilir miyim?
Sabah gun doğumu 7 gibi Üsküdar'da basliyorlar en cok sabah oluyor.benim sahsi fikrim

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karışık istavrit cikiyor Anadolu yakasinda sabah 1.5 kg aldım sabah suyuna.takozda geliyor ara sira.8.30 gibi baktım cok kalabalik oluyor tam oltayi toplayacaktım son atışta sagimdaki uzerime attı çapari kursun fırdöndüsune kadar koptu bende daha takmadim sonlandırdım.insanlar da cok garip kol mesafene gelip olta atiyorlar zevk falan kalmiyor
96bce9162d49a2355aa9df3475dba84b.jpg

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu sıra twiiter facebook gibi sosyal medya araçlarında sahillerdeki bu olta atanlarımız bayağı ve bayağı gündemde. Ve büyük tepki çekiyorlar.
Yani yaşadığımız bu zor zamanlarda bu kadar rahat olmak çokmu doğru bilmiyorum. Şahsen oltaları her akşam çıkarıp çıkarıp siliyor, makinaları yağlayıp çantaya koyuyorum. Ne kendimi nede ev halkını ( eşimi çocuklarımı ) riske atmamak adına çıkmıyorum. Kendimi haklı çıkarmak ve balığa gitmek için 500 tane sebebim var. Gitmemek içinde tek bir sebebim var ailem.
YANLIZ BU SAHİL FOTOLARI YÜZÜNDEN BU GÜN YARIN BİR SINIRLAMA GÜNDEME GELİRSE ŞAŞIRMAYIN. Tepkiler büyük..

Back