Kurşun arkası çalışıyordum istavritler denk geldi220 gram mi? Maşallah ağırlık çalışmaya gerek yok.cok yorar adami .150 ile bazen kandili de istavrite gidiyorum uc gün pert oluyor kollarim.masallah güzel av olmuş.bidakine bes kati olur insalalah
Kurşun arkası çalışıyordum istavritler denk geldi220 gram mi? Maşallah ağırlık çalışmaya gerek yok.cok yorar adami .150 ile bazen kandili de istavrite gidiyorum uc gün pert oluyor kollarim.masallah güzel av olmuş.bidakine bes kati olur insalalah
Sabah gun doğumu 7 gibi Üsküdar'da basliyorlar en cok sabah oluyor.benim sahsi fikrimkurşun arkası rapala sistemi ile günün hangi saatlerinde çinekop/sarıkanat alıyorsunuz acaba .. Yenikapı Demir bölgesinde demirdeyim aralıkta yemli ile güzel çinekop almıştım şu sıralar tekrar çinekop yapmaya başladı sanırım dün akşam 1 tane çinekop aldım yemli ile fakat gün içerisinde jig kaşık ve rapala deneyesim var .. Gün içerisinde hangi saatlerde çinekop alabilir miyim .. Bu konuda ustalardan öneri alabilir miyim?
İstavrit cikiyor diye herkes salihe baliga kaçtı ama hastaliktan onemli degil.oturun evinizde.
LIO-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi