İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şu sıra twiiter facebook gibi sosyal medya araçlarında sahillerdeki bu olta atanlarımız bayağı ve bayağı gündemde. Ve büyük tepki çekiyorlar.
Yani yaşadığımız bu zor zamanlarda bu kadar rahat olmak çokmu doğru bilmiyorum. Şahsen oltaları her akşam çıkarıp çıkarıp siliyor, makinaları yağlayıp çantaya koyuyorum. Ne kendimi nede ev halkını ( eşimi çocuklarımı ) riske atmamak adına çıkmıyorum. Kendimi haklı çıkarmak ve balığa gitmek için 500 tane sebebim var. Gitmemek içinde tek bir sebebim var ailem.
YANLIZ BU SAHİL FOTOLARI YÜZÜNDEN BU GÜN YARIN BİR SINIRLAMA GÜNDEME GELİRSE ŞAŞIRMAYIN. Tepkiler büyük..
Kötü niyet yok aslında açık havada kimseyle temas kurmadiktan sonra çok bisey olacagini düşünmüyorum.sonucta hepimiz ise gidiyoruz isyerindeki temas bundan cok daha fazla.bence en buyuk tehlike is yerleri.ben ciktim mi hayir bende cikmadim risk gurubunda degilim garanti olmadığını da biliyorum tabi.ama milletçe birlik olma zamani .o yuzden etik bulmadigim için gitmiyorum.insallah tez zamanda kurtuluruz bu illetten.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kötü niyet yok aslında açık havada kimseyle temas kurmadiktan sonra çok bisey olacagini düşünmüyorum.sonucta hepimiz ise gidiyoruz isyerindeki temas bundan cok daha fazla.bence en buyuk tehlike is yerleri.ben ciktim mi hayir bende cikmadim risk gurubunda degilim garanti olmadığını da biliyorum tabi.ama milletçe birlik olma zamani .o yuzden etik bulmadigim için gitmiyorum.insallah tez zamanda kurtuluruz bu illetten.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
işe giderkenki fedarlıgınızla tazat düşen
zevk için balık avına giderkenki durumu
evde gerek uyarılar gerek yaş gerekse saglık problemleri olan kişilere izah etmek çok zor

Deniz suyu sıcaklığı
FATİH/KUMKAPI FENER
08 Şubat - 13.56
İstanbulFatih9,7
SARIYER/KUMKÖY-KİLYOS
08 Şubat - 09.00
İstanbulSarıyer9,7
SARIYER/RUMELİ FENERİ BAL. BAR. ANA MENDİREK FENER
08 Şubat - 13.57
İstanbulSarıyer7,8
TUZLA AYDINLI LİMAN FENERİ
08 Şubat - 13.56
İstanbulTuzla9,2
TUZLA İTÜ GÜNEY MENDİREK FENERİ
08 Şubat - 13.56
İstanbulTuzla9,6

(link)
FATİH/KUMKAPI FENER
23 Mart - 09.27
İstanbulFatih11,2
SARIYER/KUMKÖY-KİLYOS
23 Mart - 09.00
İstanbulSarıyer9,3
SARIYER/RUMELİ FENERİ BAL. BAR. ANA MENDİREK FENER
23 Mart - 09.27
İstanbulSarıyer9,7
TUZLA AYDINLI LİMAN FENERİ
23 Mart - 09.27
İstanbulTuzla10,7
TUZLA İTÜ GÜNEY MENDİREK FENERİ
23 Mart - 09.27
İstanbulTuzla10,4

Çubuklu Koreli Osman Kahvesi ( Ahşap İskelesinin Olduğu Yer ) 1956... Kuzey tarafındaki taş yapılar ise günümüzde hayal kahvesi mekanıdır. imiş.
1584974539980.png

1584974622336.png

An itibariyle balık tutmak yasaklanmış deniliyor.
105594 dosyayı görüntüle
Her taraftan söyleniyor ama ortada evrak paylaşımı veya resmi bir ağızdan paylaşım yok.

Bugün bazı yerlerde kişileri evlere yollamak için yasak vs denmiş galiba. Evrak kontrolleri vs yapmışlar. Ondan kaynaklı olabilir.

Her taraftan söyleniyor ama ortada evrak paylaşımı veya resmi bir ağızdan paylaşım yok.

Bugün bazı yerlerde kişileri evlere yollamak için yasak vs denmiş galiba. Evrak kontrolleri vs yapmışlar. Ondan kaynaklı olabilir.

Tabiki önce kendi kendimizi kontrol edip bu zor zamanda kendimizi çevremizi ailemizi tehlikeye sokmamak adına bazı önlemler almak zorundayız. Çok acil bir durum olmadıkça < sokağa çıkmamak > ta bunlardan biri. AMA.
Diyelimki çıktım. Balıktayım. Bende evrak var. Yanımdakinde yok. Evine gitmi diyecek yanımdaki vatandaşa.
Bizzat şahsım ben bir açıklama yapmamış. Sokağa çıkma yasağı yok. Neyi kontrol ediyorsun. Kendi kafana neye yasak getiriyorsun.
yanımdaki arkadaş takmış takıma boş kurşunu. Atış çalışıyor. İğne yok, takım yok. Boş atıp boş çekiyor. Balıkta tutmuyor. YASAK. Yasak olan ne. Kim neyi yasaklamış. Sözde yetkililer kontrol yapıyor. BOŞ YAPIYORLAR. DOSTLAR ALIŞVERİŞTE GÖRSÜN.
Baştada söylediğim gibi kendimiz için, ailemiz ve çevremiz için bir zaman SOKAĞA , BALIĞA ÇIKMAMAKTA FAYDA VAR. Evlerimizde takım yapalım, malzemelerimizi temizleyip bakım yapalım.
Kesinlikle kendi yasaklarımızı kendimiz koyalım..

İşe gitmek zorunda olan kesimdenim, patron izin verse ya da imkanım olsa evden çıkmam ve eve mikrop taşımam. Bu insanları anlayamıyorum. 1 ay balık tutmasak ne olur. Bilim insanları tek çözümün evde kalarak, sağlık sisteminin çökmesini engelleyin diyor. hangi kısmını anlayamıyorlar bilemedim.

Back