tnrclk5353
Üye
Kötü niyet yok aslında açık havada kimseyle temas kurmadiktan sonra çok bisey olacagini düşünmüyorum.sonucta hepimiz ise gidiyoruz isyerindeki temas bundan cok daha fazla.bence en buyuk tehlike is yerleri.ben ciktim mi hayir bende cikmadim risk gurubunda degilim garanti olmadığını da biliyorum tabi.ama milletçe birlik olma zamani .o yuzden etik bulmadigim için gitmiyorum.insallah tez zamanda kurtuluruz bu illetten.Şu sıra twiiter facebook gibi sosyal medya araçlarında sahillerdeki bu olta atanlarımız bayağı ve bayağı gündemde. Ve büyük tepki çekiyorlar.
Yani yaşadığımız bu zor zamanlarda bu kadar rahat olmak çokmu doğru bilmiyorum. Şahsen oltaları her akşam çıkarıp çıkarıp siliyor, makinaları yağlayıp çantaya koyuyorum. Ne kendimi nede ev halkını ( eşimi çocuklarımı ) riske atmamak adına çıkmıyorum. Kendimi haklı çıkarmak ve balığa gitmek için 500 tane sebebim var. Gitmemek içinde tek bir sebebim var ailem.
YANLIZ BU SAHİL FOTOLARI YÜZÜNDEN BU GÜN YARIN BİR SINIRLAMA GÜNDEME GELİRSE ŞAŞIRMAYIN. Tepkiler büyük..
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi