İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dip dibe olta atanlar kötü bir görüntü yaratıyor.
Bunun yanında "birlikte mücadele" kavramına da ters düşüyor.
Özellikle polis dibine kadar gelip anons yaparken, vurdumduymaz şekilde olta atmak cidden rahatsız edici bir görüntü.

Bunun dışında kendi açımdan bakarsam, gittiğim meralarda in cin top oynuyor. Yani balığa gitsem kimsenin ruhu duymaz.
Aynı zamanda işe gitmek durumundayım, işyerim çalışmaya devam ediyor. Yani #EvdeKal olayı bize uğramadı.
Buna rağmen balığa gitmeyeceğim. Çünkü karanlık günlerdeyiz, bir çok insan hayatını kaybetti, kaybedecek.
Böyle bir ortamda balığa gitmeyi düşünemiyorum.

Arkadaşlar bu şahsı spamlar mısınız limitler dışında avlanıyor resmen katliam yapıyor

(link)

Gec oldu biraz ama hadi bakalim.
096da6f904c01518fb8aa644cc7b460f.jpg

LIO-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her şeyde bir hayır vardır, her zaman suyu bulanık olan Venedik görüntülerini sizinle paylaşıyorum insanın elini çektiği her yer düzeliyor umarım bizim denizlerimiz içinde bir toparlanma olur.

Dosyalar

• ETUqTO3XQAQ6CI4.jpg
    ETUqTO3XQAQ6CI4.jpg
    54.7 KB · Okunma: 335
  • ETUqTO-WoAY5O27.jpg
    ETUqTO-WoAY5O27.jpg
    42.9 KB · Okunma: 361
  • ETUqTO-XQAILckb.jpg
    ETUqTO-XQAILckb.jpg
    67.3 KB · Okunma: 370
Sonunda olacağı buydu, televizyondaki manzaraları görünce kendi kendime yakında yasak gelir demiştim, Daha usturuplu olunup, gerekli mesafe, önlemler içinde yapılsaydı böyle bir yasak gelmesi gerekmezdi.

Buradaki yasaklar ne yazık ki yerinde ama umarım durumdan kendini görev çıkaracak bazı işgüzarlar tarafından daha da kısıtlamalara ve genellemelere maruz kalmayız. Bu yüzden sadece İstanbul'daki değil diğer illerdeki avlak, mera ve sahil boylarında da bu duruma dikkat etmeliyiz.

Herkez sorumluluk içinde ve sağlıklı günler diliyorum.

Back