İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biraz daha istavrite devam, hazirandan sonra yatış, eylüle doğru palamuta hazırlık.. Ayrıca geceleri lrf şansınız da vardır..
Benzer bir soru da ben sorayım, 1 Haziran'da boğaza gittiğimizde neye olta atacağız 🙂 Ben en son istavritte bırakmıştım 13 Mart'ta

Screenshot_20200530_165714_com.android.chrome.jpg
Screenshot_20200530_165714_com.android.chrome.jpggeçmiş olsun.

Maalesef yasak İstanbul kıyıdan devam ediyor. Bir ara sevindik umutlandık ama yasak kalkmadı, cezası da yüksek.
Halbuki mesafe korunarak ve maske takarak yasak kaldırılabilirdi. Büyük ihtimalle boğazda ve Galata'da üst üste olta atan ve önlem almayanlar bu kararda etkili oldu. Tahminim 15 Haziran veya Haziran sonu gibi yasak kalkacaktır. Tabi ikinci dalga gerçekleşirse daha sıkı ölemler de gelebilir.

Maalesef yasak İstanbul kıyıdan devam ediyor. Bir ara sevindik umutlandık ama yasak kalkmadı, cezası da yüksek.
Halbuki mesafe korunarak ve maske takarak yasak kaldırılabilirdi. Büyük ihtimalle boğazda ve Galata'da üst üste olta atan ve önlem almayanlar bu kararda etkili oldu. Tahminim 15 Haziran veya Haziran sonu gibi yasak kalkacaktır. Tabi ikinci dalga gerçekleşirse daha sıkı ölemler de gelebilir.
Her yere çizgiler çiziliyor balıkçılar içinde olabilirdi ama işlerine gelmedi sanırım.

Her yere çizgiler çiziliyor balıkçılar içinde olabilirdi ama işlerine gelmedi sanırım.
Amatör kıyı balıkçılığı öncelikli olarak görülmüyor, olmazsa da olur diye düşünülüyor. Hatta risk olarak görülüyor. Piknik ve mesire yerleri, AVM'ler daha riskli belki de ama dediğim gibi kötü bir intiba oluşmuş durumda.

Bu yasağı akıl tutulması olarak görüyorum ben . İstanbul'da kıyı balıkçılığını Galata ve Boğaz hattından ibaret sanıyorlar .

Back