Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

Mektupla

Daimi Üye
25 Nisan 1972.
İzmit'te çekilen bu fotoğrafın arkasında şöyle yazıyordu: "Marmara da yakalanan,ağırlığı 1 ton'a yakın Orkinos balığı parçalandığı zaman, karnından bir şişe çıkmış ve içinde,1951 yılında bir genç kızın yaptığı evlenme teklif mektubu bulunduğu görülmüştür". imiş...
1590937065705.png

fatih0686

Aktif Üye
Adı
Fatih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yasak kalktigina gore yarin raporlari bekleriz. Rastgele :) Aman sosyal mesafe makseye fikkat tekrar yasaka gelmesin

EMİN

Aktif Üye
Adı
EMİN YILDIRIM
Sabah 5,30 dan 10,30 a kadar 2 kişi Kuleli çapari denemelerimiz sonuçsuz kaldı,tek tük istavrit yakalayan vardı,bize onlarda denk gelmedi yalnız denizde bol miktarda trofe prezervatif vardı,hatta bazılarına trofe denilecekleri bile denk geldi:)Kısa balık tan eser yokken deniz çöpten geçilmiyordu

Kaputt

Yeni Üye
Adı
Kadir
Dün saat 06.00 gibi gittiğim mera (Avrupa Yakası) malesef kurşun arkasına uygun değildi, o yüzden çantamdaki 0,18 köstek 0,30 beden 7 no siyah iğneden yapma yeşil/turuncu kalın çaparileri açtım, 30dk aralarla balık yaptı, kullandığım takıma rağmen malesef çok fazla kıraça geldi, zamanım onları iğnelerden ayıklayıp suya iade etmek ile geçti. İçlerinden, gelen 5-6 takoz ile karış boyu çinekopu alıp tavalık balık ile avı sonlandırdım.

Ekli dosyalar

tnrclk5353

Üye
Sabah 5,30 dan 10,30 a kadar 2 kişi Kuleli çapari denemelerimiz sonuçsuz kaldı,tek tük istavrit yakalayan vardı,bize onlarda denk gelmedi yalnız denizde bol miktarda trofe prezervatif vardı,hatta bazılarına trofe denilecekleri bile denk geldi:)Kısa balık tan eser yokken deniz çöpten geçilmiyordu
13:00 de gittim arabayi park ettim tam cikarken bi sağanak başladı 15 dk arabada oturdum,kulelide 2 kişi vardi kovalarina baktım biri boş ,biri 5 -10 tane kiraçe vardi.5-6 kes attim tık bile yok topladim oltayı .elimiz boş döndük yani Kuleli bitmiş

Mektupla

Daimi Üye
Dün saat 06.00 gibi gittiğim mera (Avrupa Yakası) malesef kurşun arkasına uygun değildi, o yüzden çantamdaki 0,18 köstek 0,30 beden 7 no siyah iğneden yapma yeşil/turuncu kalın çaparileri açtım, 30dk aralarla balık yaptı, kullandığım takıma rağmen malesef çok fazla kıraça geldi, zamanım onları iğnelerden ayıklayıp suya iade etmek ile geçti. İçlerinden, gelen 5-6 takoz ile karış boyu çinekopu alıp tavalık balık ile avı sonlandırdım.
Daha bereketli olsun inşallah...