İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba Arkadaşlar,

Yarın Sabah 5'te küçükçekmece den açılacağız fakat 2 acemi hakkımızda hayırlısı takım öneriniz ve nereye açılmamız konusunda bilgi verebilecek var mı acaba ?

Şimdiden teşekkürler
Menekşe açıkları
Merhaba Arkadaşlar,

Yarın Sabah 5'te küçükçekmece den açılacağız fakat 2 acemi hakkımızda hayırlısı takım öneriniz ve nereye açılmamız konusunda bilgi verebilecek var mı acaba ?

Şimdiden teşekkürler
Menekşe, Küçükçekmeceden cikaracaklarsa sizi avcilar aciklari yada yesilkoy aciklari olur. Tirsi, istavrit yada palamut kovalarsiniz.

Menekşe açıkları

Menekşe, Küçükçekmeceden cikaracaklarsa sizi avcilar aciklari yada yesilkoy aciklari olur. Tirsi, istavrit yada palamut kovalarsiniz.

Cem hocam 2 tane istavrit için uzun takım 2 tanede yemlik takım ayarlattım 100,125 ve 150 lik kurşun birde elimde 25 iğneli ayrı bir çapari takımı var sizce bunu kullanmalımıyım ? acemiye destek lütfen :okyrm:

İstavritçi tayfa var sadece Çubuklu'da. Palamut için 6 atış yaptım, henüz sonuç yok
b53dab2f7d80e2990ab5cfb2b4ad4af6.jpg

Sanırım gırgırlar balığı boğaza sokmuyor , bu kadar balık.bolken oltaya gelmemesi Garip değil mi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Birazdan toplanıcam.Bütün rapalalarımı en az 3er 4er kere attım.Benden sonra 2 kişi daha gelip rapala çalıştı ama çıkmadı. Kamyonetle palamut satan adamın palamutlarından başka da palamut görmedim. Bu arada 7.5₺ ye satıyolar. İstavrit de pek yok.Sıyırtmayla almaya çalışıyolar ama ona da gelmiyor. Sabah su durgunken etrafta inanılmaz çok gümüş vardı.Palamut karnını doyurduğu için bizim rapalaya denk gelmiyor olabilir ya da dediğiniz gibi gırgırlar yüzünden

Gırgırlar sokmuyor balığı. Geçen senelerde de olmuştu. Karadenizdeki ufak tekneciler bile yok diyor. Bu şekilde 1 aya kalmaz biter balık.
Anca sular soğuyup balık büyük sürüler oluşturup boğaza girerse ozaman tutarız gırgıra rağmen.

Başlayamadan bitti palamut sezonu geçen senelerde olduğu gibi
Bakalım Lüfergiller nolacak, düşecekmi bizim buralara

Deneyenlere rastgelsin

Birazdan toplanıcam.Bütün rapalalarımı en az 3er 4er kere attım.Benden sonra 2 kişi daha gelip rapala çalıştı ama çıkmadı. Kamyonetle palamut satan adamın palamutlarından başka da palamut görmedim. Bu arada 7.5₺ ye satıyolar. İstavrit de pek yok.Sıyırtmayla almaya çalışıyolar ama ona da gelmiyor. Sabah su durgunken etrafta inanılmaz çok gümüş vardı.Palamut karnını doyurduğu için bizim rapalaya denk gelmiyor olabilir ya da dediğiniz gibi gırgırlar yüzünden
Palamut her daim aç balık, suda olsa ve yemlense azda olsa gelir diye biliyorum. İnşallah geçen sene gibi olmaz.

Back