Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

empatiq

Üye
Adı
Cem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba Arkadaşlar,

Yarın Sabah 5'te küçükçekmece den açılacağız fakat 2 acemi hakkımızda hayırlısı takım öneriniz ve nereye açılmamız konusunda bilgi verebilecek var mı acaba ?

Şimdiden teşekkürler
Menekşe açıkları
Merhaba Arkadaşlar,

Yarın Sabah 5'te küçükçekmece den açılacağız fakat 2 acemi hakkımızda hayırlısı takım öneriniz ve nereye açılmamız konusunda bilgi verebilecek var mı acaba ?

Şimdiden teşekkürler
Menekşe, Küçükçekmeceden cikaracaklarsa sizi avcilar aciklari yada yesilkoy aciklari olur. Tirsi, istavrit yada palamut kovalarsiniz.

CihanSRG

Yeni Üye
Adı
CİHAN
Kan Grubu
A Rh Negatif
Menekşe açıkları

Menekşe, Küçükçekmeceden cikaracaklarsa sizi avcilar aciklari yada yesilkoy aciklari olur. Tirsi, istavrit yada palamut kovalarsiniz.
Cem hocam 2 tane istavrit için uzun takım 2 tanede yemlik takım ayarlattım 100,125 ve 150 lik kurşun birde elimde 25 iğneli ayrı bir çapari takımı var sizce bunu kullanmalımıyım ? acemiye destek lütfen :okyrm:

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İstavritçi tayfa var sadece Çubuklu'da. Palamut için 6 atış yaptım, henüz sonuç yok

beykozlu86

Aktif Üye
Adı
Metin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Rastgelsin..

lapin

Daimi Üye
Adı
Mert S.
Sanırım gırgırlar balığı boğaza sokmuyor , bu kadar balık.bolken oltaya gelmemesi Garip değil mi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Birazdan toplanıcam.Bütün rapalalarımı en az 3er 4er kere attım.Benden sonra 2 kişi daha gelip rapala çalıştı ama çıkmadı. Kamyonetle palamut satan adamın palamutlarından başka da palamut görmedim. Bu arada 7.5₺ ye satıyolar. İstavrit de pek yok.Sıyırtmayla almaya çalışıyolar ama ona da gelmiyor. Sabah su durgunken etrafta inanılmaz çok gümüş vardı.Palamut karnını doyurduğu için bizim rapalaya denk gelmiyor olabilir ya da dediğiniz gibi gırgırlar yüzünden

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Gırgırlar sokmuyor balığı. Geçen senelerde de olmuştu. Karadenizdeki ufak tekneciler bile yok diyor. Bu şekilde 1 aya kalmaz biter balık.
Anca sular soğuyup balık büyük sürüler oluşturup boğaza girerse ozaman tutarız gırgıra rağmen.

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Başlayamadan bitti palamut sezonu geçen senelerde olduğu gibi
Bakalım Lüfergiller nolacak, düşecekmi bizim buralara

Deneyenlere rastgelsin

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Başlayamadan bitti palamut sezonu geçen senelerde olduğu gibi
Bakalım Lüfergiller nolacak, düşecekmi bizim buralara

Deneyenlere rastgelsin
Lüferde de durum pek içaçıcı görünmüyor. Yavru balık çok da lüfer sıkıntılı gibi.

beykozlu86

Aktif Üye
Adı
Metin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Birazdan toplanıcam.Bütün rapalalarımı en az 3er 4er kere attım.Benden sonra 2 kişi daha gelip rapala çalıştı ama çıkmadı. Kamyonetle palamut satan adamın palamutlarından başka da palamut görmedim. Bu arada 7.5₺ ye satıyolar. İstavrit de pek yok.Sıyırtmayla almaya çalışıyolar ama ona da gelmiyor. Sabah su durgunken etrafta inanılmaz çok gümüş vardı.Palamut karnını doyurduğu için bizim rapalaya denk gelmiyor olabilir ya da dediğiniz gibi gırgırlar yüzünden
Palamut her daim aç balık, suda olsa ve yemlense azda olsa gelir diye biliyorum. İnşallah geçen sene gibi olmaz.