muhsinayhan
Aktif Üye
Toplam 2 balık çıkan yer çok da cazip olmasa gerek 🙂 , sildim yeri senin için 🙂 Şahsen bi dahakine farklı yer denicemMera bilgisi vermeyelim 😁😁😁
Toplam 2 balık çıkan yer çok da cazip olmasa gerek 🙂 , sildim yeri senin için 🙂 Şahsen bi dahakine farklı yer denicemMera bilgisi vermeyelim 😁😁😁
Haftada 2-3 o taraflara gidiyorum çok kalabalık olmuyorToplam 2 balık çıkan yer çok da cazip olmasa gerek 🙂 , sildim yeri senin için 🙂 Şahsen bi dahakine farklı yer denicem
Tam spin takim kurdum.. Dün kandilli tarafında saat 6 gibi, kendo limonla atışlar yaptım 1 2 saat hiçbirsey gelmedi. Geldigimde millet gidiyordu. Boğazda hangi saatlerde ne balıklar yapar fikriniz varmi acaba?Spinde balık kesti hayvan açıkladı kurşun arkası yapanlar aldı balığı Üsküdarda
Tam spin takim kurdum.. Dün kandilli tarafında saat 6 gibi, kendo limonla atışlar yaptım 1 2 saat hiçbirsey gelmedi. Geldigimde millet gidiyordu. Boğazda hangi saatlerde ne balıklar yapar fikriniz varmi acaba?
Öyle abi ben geç gidiyorum herhalde. 6da millet dağıldı ben geldim. Sabah suyuna gitme şansım az akşam suyuda 10 kişi dev gibi alanda 50cm mesafede olta atıyor. Sanki balık tek bir yerdeymis gibi. Ne maske ne bişey. Bir radar var dediğiniz yer radarin ordaki villayaa doğrudur.kandilli de dizi çekilen villa yanı güzel spin yapıyordu orası kapalımı bilmiyorum birşeyler filan olmuştu en son kapatılmıştı spin akşam Ezanın dan önce ufakdan başlar sonra hızlanır ama spin işide yavaş yavaş hergün yapma olayı bitti gibi gününe denk gelmek lazım
Öyle abi akşam suyuna gittim spin işi bitti herhalde. Kandillide kurşun arkası kaşıkla alıyorlardı dibe indirerek biraz balık.İstanbul Boğazda yemli balık tutmak ?? Bırakın adım atmayı sağa sola dönücek alan bile yok. İstanbul'da balık tutmak her geçen gün inanılmaz zorlaşıyor 🙁![]()
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çıkan dumanda bir insan suratı var farkettiniz mi?