İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar bir şey soracağım ,kurşun arkasında en iyi iş yapan sahteler (renkleri kastediyorum) markaya gerek yok sonra herkes hurra yapıyor sahtenin fiyatı tavan yapıyor

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Belli olmuyor ki, bazen limon, bazen palyaço bazen kaşık..
Ben bu sene gün ışımadan Beyaz mor kafa ve beyaz pembe kafadan,
Kargalar gaklamaya başladıktan sonra ziyadesiyle palyaço ve kaşıktan verim aldım.özelikle suyun karışık olduğu zamanlarda kaşık çok güzel çalıştı.
Fiyatlar tavan oldu ama çantada hepsinden bulundurmak gerek...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Raporlar bir anda kesildi, nasil gidiyor hobidaslar, yok mu guncel rapor, resimsiz olsa da olur 🙂

Geçen hafta fırtına arkasında az da olsa lüfercilik oldu boğazda. Yemliyle belkide son lüferlerden birkaç tane aldım.
Balıklar aşırı yağlı ve kalın.
Rastgele

20201218_184346~2.jpg
20201218_144449~2.jpg

IMG-20201217-WA0001.jpg

20201218_165449.jpg

Son düzenleme:
Raporlar bir anda kesildi, nasil gidiyor hobidaslar, yok mu guncel rapor, resimsiz olsa da olur 🙂
boğazda balık raporları azaldı.Bir süre saraya kaydı ama orda da azaldı. ( spin için konuşuyorum yoksa kurşun arkası hep balık var )

yeni parti sürüler bekliyoruz bakalım nereye kıyılayacaklar..

Yaklaşık 2 buçuk gibi deniz kenarına geldim. Etrafta kraça tutuluyordu, belki sıyırtmaya büyük gelir diye sıyırtma ile başladım.İlk atışta kaba bi istavrit gelse de devamı gelmedi.Kraça ben gidene kadar hep kıyıda kaldı.Hava kararmaya yakın kurşun arkası seyrek de olsa çalışmaya başladı.2 tane çinekop alabildim.Spin de havanın kararmasıyla başladı, ben ayrılırken devam ediyordu.Gelenler çinekop boylarında.Balık kraça nedeniyle kıyıladı.Sık sık oynak yakından görülebiliyor.Sabah da bi amca kurşun arkası 5 çinekop alabilmiş, ama genel durum nasıl bilemiyorum
IMG_20201222_191632.jpg

Son düzenleme:
Geçen hafta fırtına arkasında az da olsa lüfercilik oldu boğazda. Yemliyle belkide son lüferlerden birkaç tane aldım.
Balıklar aşırı yağlı ve kalın.
Rastgele

112091 dosyayı görüntüle112092 dosyayı görüntüle
112095 dosyayı görüntüle
112096 dosyayı görüntüle

Masallah masallah abi cok guzel bailklar, Rabbim bereketini versin, nazarlardan saklasin, kac seferdir Kanlica, Cubuklu da araba koyacak yer bulamayip Beykoz tesislerine gidiyorum, her yer cok kalabalik, keyfim kacmasin diye girmiyorum kalabaliga ama icim de gidiyor, alinan baliklari gordukce. Olta atabilene Rabbim rastgetirsin...

Masallah masallah abi cok guzel bailklar, Rabbim bereketini versin, nazarlardan saklasin, kac seferdir Kanlica, Cubuklu da araba koyacak yer bulamayip Beykoz tesislerine gidiyorum, her yer cok kalabalik, keyfim kacmasin diye girmiyorum kalabaliga ama icim de gidiyor, alinan baliklari gordukce. Olta atabilene Rabbim rastgetirsin...
bu gün ben de 8.30 da çubuklu daydım. 30-40 dakika arabayı park etmek için uğraştım. sonra takımları almadan mesafe koruyarak gezindim. balık seyrekti. bir kaç kovada 5-6 balık vardı. aşırı kalabalıktı. 5 balık değil ne kadar çıkarsa çıksın değmezdi. ben de döndüm.

Teşekkürler Faruk bey. Bende kalabalıktan kaçanlardanım.
Rastgele.

Back