İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biraz da biz mera patlatalım !

(link)
İstanbulun en kaliteli merası , 7/24 kolluk kuvvetleri nöbette
Mobil Mobese , araçlarınızın güvenliği için sürekli devriye atıyor
Deniz'den gelecek tehlikelere karşı sahil güvenlik iş başın'da
Avla'nan arkadaşlar çok bilinçli ve deneyimli avcılar
Meraya ilk geldiğiniz'de kafa lanbası yakmayın diye uyarı'da bulunuyorlar
Malum balıklar ürküp kaça bilir , sürü bir an'da dağıla bilir
Hatta hatta tutuğunuz balığı siz yorulmayın diye başka birisi çeki veriyor
Beli poşetli avcılar halay başı gibi sırayı düzenliyor ve yönetiyor

İstanbulun en kaliteli merası , 7/24 kolluk kuvvetleri nöbette
Mobil Mobese , araçlarınızın güvenliği için sürekli devriye atıyor
Deniz'den gelecek tehlikelere karşı sahil güvenlik iş başın'da
Avla'nan arkadaşlar çok bilinçli ve deneyimli avcılar
Meraya ilk geldiğiniz'de kafa lanbası yakmayın diye uyarı'da bulunuyorlar
Malum balıklar ürküp kaça bilir , sürü bir an'da dağıla bilir
Hatta hatta tutuğunuz balığı siz yorulmayın diye başka birisi çeki veriyor
Beli poşetli avcılar halay başı gibi sırayı düzenliyor ve yönetiyor

😀 emin ol üstad daha kaliteli meralar var. Babasının(!) merasını sırf halka amme hizmeti gibi sunanlar var. Devlet ne ki!
Sen Ümraniye'den gitmişsin , Çekmeköy'den gelmişsin abooooovvv adamın merasına girmişsin hele. Adam 50 yıllık oralı! Sen bir maraba olarak hangi hakla adamın babasının merasında olta atarsın? Ağanın oltası üstüne olta atılır mı?

hobidaşlar av raporu dışında bir paylaşım ama en çok izlenen konuda paylaşmak daha iyi olur diye düşündüm, özür dilerim şimdiden.
bugün kliniğe kısırlaştırma için getirilen bir sokak kedisi. kısırlaştırma öncesi muayenede anüste kanca tespit edildi. şanslıymış yuttuğu kancalar ağızdan anüse kadar olan sindirim kanalında bir yere batmadan anüsten çıkmış ve tabii ki de kliniğe şikayeti bu olmasa da gelebilmiş. ancak yine de misinalar bağırsaklarda takılı kaldığı için operasyonla alınmak zorunda kalındı.
lütfen avdan arta kalan olta takımlarını mümkünse eve götürüp sıkıca paketleyip hatta misinalarından ayırıp kancalarının uçlarını kestikten sonra çöpe atalım.

Dosyalar

• DSC_0115.JPG
    DSC_0115.JPG
    53.7 KB · Okunma: 270
  • DSC_0116.JPG
    DSC_0116.JPG
    56.1 KB · Okunma: 266
  • DSC_0118.JPG
    DSC_0118.JPG
    21.1 KB · Okunma: 272
  • DSC_0119.JPG
    DSC_0119.JPG
    19.6 KB · Okunma: 287
  • DSC_0122.JPG
    DSC_0122.JPG
    20.7 KB · Okunma: 272
  • DSC_0124.JPG
    DSC_0124.JPG
    20 KB · Okunma: 280
  • DSC_0125.JPG
    DSC_0125.JPG
    13.4 KB · Okunma: 248
Çubuklu 07.00-08.00 spin denemeleri skorsuz. 08.00-10.00 arası kurşun arkası rapala ile 11 dişli kaldırabildim. İstanbulda patlamayan mera yoktur sanırım, bu yıl balıkçılığa çok ciddi ilgi var. Balık baya açıktı ve her zamankine nazaran seyrekti. mera her zamanki doluluğunda, stres sinir had safhada. Rapala vermeden günü kapatırsanız karlı sayıyorsunuz kendinizi. Herkese rastgele..

hobidaşlar av raporu dışında bir paylaşım ama en çok izlenen konuda paylaşmak daha iyi olur diye düşündüm, özür dilerim şimdiden.
bugün kliniğe kısırlaştırma için getirilen bir sokak kedisi. kısırlaştırma öncesi muayenede anüste kanca tespit edildi. şanslıymış yuttuğu kancalar ağızdan anüse kadar olan sindirim kanalında bir yere batmadan anüsten çıkmış ve tabii ki de kliniğe şikayeti bu olmasa da gelebilmiş. ancak yine de misinalar bağırsaklarda takılı kaldığı için operasyonla alınmak zorunda kalındı.
lütfen avdan arta kalan olta takımlarını mümkünse eve götürüp sıkıca paketleyip hatta misinalarından ayırıp kancalarının uçlarını kestikten sonra çöpe atalım.
Etrafa çöp atan insan değildir NET!

Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çubuklu 07.00-08.00 spin denemeleri skorsuz. 08.00-10.00 arası kurşun arkası rapala ile 11 dişli kaldırabildim. İstanbulda patlamayan mera yoktur sanırım, bu yıl balıkçılığa çok ciddi ilgi var. Balık baya açıktı ve her zamankine nazaran seyrekti. mera her zamanki doluluğunda, stres sinir had safhada. Rapala vermeden günü kapatırsanız karlı sayıyorsunuz kendinizi. Herkese rastgele..
Kardeşim çubuklu derken hayal kahvesi mi,daha berideki yerler çakalburnu vs.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bahsettiğiniz güzargahın hemen her yeri aynı gibi ama ben çakaldan daha ileride atıyorum genelde.

Back